Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який на Новий рік ошелешив українців заявою про те, що збирається в президенти, зробив офіційну заяву для своїх прихильників.

Читайте також: Смертна кара та припинення війни: українці запропонували Зеленському пункти президентської кампанії

Так, команда Зеленського заявила про те, що в Україні можливі провокації і фейкові мітинги від імені Зеленського та партії "Слуга Народу". Про звернення стало відомо з Facebook-сторінки "Команди Зеленського", передає видання Бізнес. Медіа.

"Офіційне звернення Зе! Команди. Привіт, наші друзі! І наші вороги! З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України плануються незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія слуги народу і Зе! Команда. За планом чорних політтехнологів, у мітингах візьмуть участь тітушки, яким демонстративно платять гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої – дискредитація нашого руху", – йдеться в зверненні до прихильників.

Після офіційного звернення Володимира Зеленського, на офіс його команди напали невідомі. Про це повідомив Telegram-канал Kyiv INFO.

Наразі в будинку знаходиться близько 20 поліцейських.

Зазначається, що на місце події прибуло чотири наряди поліції.

Читайте також: ''Я зроблю по-іншому!'': Зеленський назвав перший крок передвиборчої програми (відео)

На надісланому анонімно відео видно, як група молодчиків намагається прорватись у приміщення. Їх не пускає охорона шоумена.

Причина штурму уточнюється.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter