Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення  глави Маневицької РДА Волинської області Андрія Линдюка, а також про звільнення з посад голів 17 районних державних адміністрацій Житомирської області, 

Читайте також: Скандальний голова Маневицької РДА Линдюк подав у відставку

Відповідні розпорядження від 23 серпня розміщено на офіційному сайті глави держави.

Усіх 18 голів райадміністрацій звільнено з обґрунтуванням "у зв'язку з закінченням терміну повноважень президента України".

Як повідомлялось раніше, скандальний очільник Маневиччини Андрій Линдюк, який цілком абстрагувався від махінацій з бурштиновими землями у районі і дозволив шахраям цинічно обдурити державу та людей. У результаті багаті цінними надрами землі за безцінь дістались незрозуміло кому. Громада області не отримає ні копійки за видобутий на Маневиччині спритниками бурштин.

Читайте також: Голова Маневицької РДА йде у відставку

Голова РДА запам`ятався мешканцям району і перешкоджанням діяльності ДП "Волиньторф" і уїдливими постами негідними держслужбовця на адресу його керівництва і керівництва місцевої профспілки, депутата районної ради пані Аліни Базарнової. Через це бюджетоутворююче підприємство опинилося перед загрозою закриття, а комунальні заклади освіти області перед зривом опалювального сезону, якби не втручання НДУ Ірини Констанкевич та Волинської обласної ради. Окрім того, Андрій Линдюк "зірвав" забезпечення дітей-чорнобильців харчуванням у школах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook