У вівторок, 3 грудня, глава Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно оголосив про вихід зі складу фракції "Слуга народу" депутатів Антона Полякова, Анни Скороход та Романа Іванісова.

Читайте також: САП відкрила справу через записи розмов нардепа від "Слуги народу": деталі

Про це Разумков заявив із трибуни парламенту під час парламентського засідання.

Скороход і Полякова виключили з фракції 15 листопада, а Іванісова – 2 грудня.

"Їх (Скороход і Поляков – ред.) виключили за порушення домовленостей щодо спільної позиції щодо тих питань, за якими фракція виробила спільну позицію", – зазначив заступник голови монобільшості Олександр Корнієнко.

Зазначимо, що з трибуни виступив нардеп Ігор Гузь, який зажадав від скандального представника "Слуги народу" Іванісова здати мандат. На що Разумков відповів, що Іванісова вже виключили з фракції.

"Депутатська фракція політичної партії "Слуги народу" на своєму засіданні 2 грудня ухвалила рішення виключити з депутатської фракції Іванісова Романа Валерійовича", – повідомив спікер.

Читайте також: "Хабар – $600 тисяч": з'явилися скандальні подробиці розмови ''Юзіка'' з поліцією

Нагадаємо, замішаний у педофільському скандалі нардеп від "Слуги народу" Роман Іванісов двічі намагався скоїти зґвалтування, і довів справу до кінця лише з другого разу. А звільнився умовно-достроково тільки через те, що на момент злочину був неповнолітнім.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook