Сьогодні на території Лиманського району Одеської області виявлено тіло 14-річної мешканки Суворовського району Одеси з ознаками насильницької смерті.

Читайте також: Пробитий череп, надірвано вухо, а кулаки збиті: деталі розправи над дитиною на Чернігівщині вражають

Про це УНІАН повідомили в поліції Одеської області.

Про те, що дочка вдень пішла з друзями гуляти і не повернулася, поліцейським 2 жовтня ввечері повідомила її мати. На пошуки було орієнтовано весь особовий склад поліції. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок руху підлітка, а також розшукали й опитали осіб, з якими вона була вчора.

"Ті розповіли, що всі разом відпочивали за межами міста, а потім вона кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з їхньої ж компанії. Не дочекавшись їх повернення, решта друзів роз'їхалися по домівках. Пошуки тривали всю ніч. Сьогодні вранці її тіло без ознак життя було знайдено в лісосмузі", – повідомили в главку.

Крім того, поліцейські встановили особу хлопця, з яким, за словами товаришів, вона "відокремилася" від компанії. Проводяться заходи щодо його розшуку.

Читайте також: Зґвалтування не відбулося: у справі вбивства Дарини Лук'яненко випливли жахливі подробиці

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і кінологи зі службовими собаками. За фактом умисного вбивства неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Встановлюються обставини трагічної події та особа, яка вчинила злочин.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook