Консорціум корпорації «Богдан» і польської Ursus в рамках виконання тендеру на постачання польському місту Люблін тролейбусів вже передав перші 5 із 38, - пише Дело.

Усього в рамках виконання тендеру корпорація «Богдан» до кінця року поставить 38 тролейбусів до Польщі. 

Нагадаємо, що "Богдан" і Ursus підписали контракт на постачання 38 тролейбусів вартістю $21,7 млн в кінці квітня цього року. 

Згідно з умовами контракту, українсько-польський консорціум поставить наступні 12 тролейбусів до середини червня наступного року, останні 15 — до квітня 2015 року.

Раніше повідомлялося, що дочірнє підприємство "Автоскладальний завод №1" (Луцьк) АТ "АК "Богдан Моторс", що входить до складу корпорації "Богдан", в консорціумі з Ursus S.a. 20 лютого перемогли у відповідному тендері і планували підписати контракт 2 березня.

Проте, згідно з прес-релізом корпорації "Богдан", другий учасник конкурсу — польська Solaris — оспорила результати тендеру. Тим часом, 19 березня Національна апеляційна палата Варшави відхилювала апеляцію Solaris за підсумками тендеру.

Зауважимо, у Луцьку на автозаводі «Богдан» вже декілька місяців поспіль затримують заробітну плату працівникам підприємства.