На сьогодні було призначене чергове засідання у Господарському суді області за позовом Волинської ОССТ до підприємця із Завокзального ринку Олександра Волинця, однак позивач відкликав позовну заяву. Пише інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, що це вже третя судова справа про розірвання договору оренди між Волинською облспоживспілкою та підприємцями «Варшавки», яка розглядається у Господарському суді.

ОССТ вже програла два суди підприємцям Аллі Сівак та Наталії Степанюк.

Цього разу спілка позивалась до Олександра Волинця і знову ж таки про розірвання договору оренди.

Однак на початку розгляду справи суддя Валентина Пахолюк заявила, що позивач, тобто Волинська облспоживспілка, - відкликав свою позовну заяву.

Сам же підприємець Олександр Волинець зрадів таку повороту подій, хоча й не без обурення.

«Ні, ну те, що Горгут відкликав свою заяву це добре, але для чого тоді було взагалі це затівати, тільки голову морочить», - пояснив Волинець.

Зауважимо, що на судове засідання представник від ОССТ не з'явився.

Також додамо, що Олександр Волинець уже 4 місяць не сплачує кошти за оренду земельної ділянки мотивуючи це тим, що гроші витрачає на більш важливі речі.

«Я з початку цього року ще копійки не заплатив облспоживспілці. Що я маю платити 2 340 гривень кожен місяць за оренду, то я ці гроші передав на люстрацій ний комітет і армію. В мене навіть розписки є, що я 2 360 гривень перерахував на потреби люстраційного комітету, а 7 000 на потреби збройних сил України. Ви ж самі посудіть, спілка з ринку має близько 2 млн., а на армію перерахувала щось тільки 10 тисяч – це ж смішно!», - додав підприємець.

Допоки Олександр Волинець єдиний, хто таким чином перераховує кошти на українську армію.