ПАТ «Укртранснафта» визнає позов Олександра Лазорка, який донедавна був головою товариства.

Нагадаємо, не так давно Україну сколихнув скандал з невідомими людьми у масках, які вдерлися до головного офісу ПАТ «Укртранснафта». Після захоплення ПАТ «Укртранснафти» голова наглядової ради товариства Олександр Савченко негайно повідомив Лазорка про звільнення його з посади і  пояснив це тим, що ніби то потрібно провести перевірку фінансового стану та господарської діяльності ПАТ «Укртранснафта».

Натомість сам Олександр Лазорко вважає рішення наглядової ради товариства незаконним і оскаржує його у Луцькому міськрайонному суді.

Минуле судове засідання не відбулося через хворобу позивача, який подав клопотання про відкладення розгляду справи.

Сам Олександр Лазорко також не прийшов до суду, його інтереси предтавляв Костянтин Кириченко.

Від ПАТ «Укртранснафта» у суді була юрист державної компанії Олена Лилик, яка не так давно уже вдруге виграла суд з компаніями нардепа від Волині Ігоря Єремеєва за технічну нафту.

На підготовчому судовому засіданні юристка пояснила, що ПАТ «Укртранснафта» визнає позов Олександра Лазорка.

Разом з тим долучила до матеріалів справи протокол засідання наглядової ради та лист голови Наглядової ради, у якому вказано, що з 9 квітня цього року т.в.о. голови ПАТ «Укртранснафта» є Сергій Сукало.

Наразі головуюча суддя по справі Світлана Рудська уже призначила дату судового засідання і невдовзі стане відомо чи зможе Олександр Лазорко повернутися на посаду голови ПАТ «Укртранснафта».