Центральне розвідувальне управління (ЦРУ) США розсекретило доповідь 1943 року антрополога Генрі Філда, з якої випливає, що лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер мав садомазохістські нахили, а також відчував сексуальний потяг як до чоловіків, так і до жінок.

Читайте також: Втік чи помер у 1945-му? Вчені відкрили таємницю Гітлера

Відповідне дослідження опубліковане на сайті ЦРУ, передає prm.ua. Повідомляється, що доповідь грунтується на дослідженні Ернста Седжвика Ганфштенгля, близького друга Гітлера в 20-30-ті роки минулого століття, який емігрував до США.

Укладачі доповіді стверджують, що у Гітлера були "садомазохістські нахили", які в молодості поєднувалися з гомосексуальними потягами. Зазначається, що Гітлер відчував гомосексуальну тягу до свого майбутнього заступника Рудольфа Гесса після їхнього спільного перебування у в'язниці в 20-і роки.

Читайте також: ФСБ зберігає зуби Адольфа Гітлера (фото)

У доповіді також стверджується, що Гесс був гомосексуалістом і мав прізвисько "Фройлен Анна" за його любов до жіночого вбрання.

Крім того наголошується, що Гітлер любив спостерігати за юнаками і відчував від цього "естетичну насолоду".

Автори доповіді зазначають, що він жив з 1910 по 1913 роки в чоловічому пансіоні у Відні, у якого була репутація місця, де "літні чоловіки шукали молодих". Однак наголошується, що його також цікавили жінки і він поєднував двоїсту сексуальність протягом всього свого життя.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter