У Луцьку в ДТП постраждала дитина; на Волині розшукують шахрая; скільки повій на Волині зафіксовано з початку 2019 року"замінування" в Луцьку на виборах 21 липня: у поліції розповіли про ситуацію − такими були головні новини Волині та міста Луцьк у п'ятницю, 12 липня.

Читайте також: У Луцьку підсобного працівника Палацу культури засудили через вбивство дружини

У Луцьку в ДТП постраждала дитина

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів.

Аварія сталася зранку 12 липня. Одразу біля пішохідного переходу на вулиці Шевченка.

На місці працює поліція і медики. Зокрема, лікарі надають допомогу дитині. 

Самі ж автомобілі "Рено" і "Мерседес" отримали незначні механічні ушкодження. Рух транспорту ускладений. 

Читайте також: Повідомили про стан чоловіка, який постраждав у пожежі в багатоповерхівці у Луцьку (відео)

На Волині розшукують шахрая

Володимир-Волинським ВП ГУНП у Волинській області за скоєння злочинів, передбачених ст.ст. 190 ч.4, 358 ч.1 КК України розшукується громадянин Борисов Петро Михайлович. 

Борисов Петро Михайлович 29.09.1955 р.н., уродженець с. Теньгушево, Теньгушевського району, Республіки Мордовії, Російської Федерації.

Останнє місце проживання: м.Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 142/1,кв.80.

Його прикмети: на вигляд 60-65 років, зріст 180 см, середньої статури, волосся сиве.

Прохання до всіх, кому будь-що відомо про місце перебування розшукуваного повідомити за тел. 0931941795, 0634661066 чи 102. Анонімність гарантуємо.

Читайте також: Сморід у Луцьку зменшився за останню добу

Скільки повій на Волині зафіксовано з початку 2019 року

За 5 місяців 2019 року в Одеській області виявили найбільше осіб, що займалися проституцією, – 138. При цьому, менше виявили в Житомирській області – одна особа, на Волині – 6 "нічних метеликів". 

Так, за 5 місяців всього виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією", в Одеській області – 138. За нею Дніпропетровська область з 38 виявленими такими особами. Далі – Київ з 37 особами.

При цьому, за цей період менше осіб, що займалися проституцією, виявили в Житомирській області – 1. У Київській області – 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях – по 3.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку сталася пожежа у місці, де живуть безхатьки

"Замінування" в Луцьку на виборах 21 липня: у поліції розповіли про ситуацію

У 22 окрузі з центром у Луцьку підготовка до дочасних парламентських виборів на фінальній стадії. В обласному центрі Волині працюють усі дільничні виборчі комісії, виборці уже отримали іменні запрошення для голосування, приміщення ДВК облаштовані, забезпечені усім необхідним. Водночас непокоїть ситуація із повідомленнями про замінування.

21 липня у Луцьку працюватиме 84 виборчих дільниці, серед яких і спеціальні. Цього тижня вони вже отримали попередні списки виборців. Підготовка триває згідно із планом. Та членів ДВК турбує питання безпеки, з огляду на постійні повідомлення про замінування різних об’єктів на території Луцька. Оскільки так звані мінери концентрують свою увагу на місцях масового скупчення людей, то можна припустити, що 21-го липня такими об’єктами стануть саме приміщення ДВК. Відтак під час засідання виконкому членів комітету найбільше цікавила готовність правоохоронців до таких несподіванок.

Начальник патрульної поліції області Андрій Крутень запевняє – волинські поліцейські готові до будь-яких ситуацій.

"Алгоритм таких повідомлень він вже продуманий і хочу вас завірити що в разі таких повідомлень виборчий процес не буде зірваний. Хочу вас запевнити на 100% що вибори пройдуть на належному рівні і всі повідомлення, які будуть фіксуватися щодо ймовірного зриву виборчого процесу, вони будуть урегульовані і ми будемо мати оперативну роботу щодо врегульовувано цих конфліктів можливих", – каже Андрій Крутень.

Детальніше у відео.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook