У Луцькому районі − ДТП: автівку від удару розірвало навпіл; У родині відомого волинського артиста та шоу-мена сталась трагедія; Лучанин на краденому авто намагався покинути Україну; У луцькому тролейбусі побились контролери з пасажиркою − соцмережі; На Волині вбивають та їдять собак − такими були головні події Волині та Луцька у неділю, 12 січня.

Читайте також: На Волині попрощались зі священиком, котрий загинув у страшній автотрощі (відео)

У Луцькому районі − ДТП: автівку від удару розірвало навпіл (фото)

Дорожній інцидент трапився 11 січня, ввечері, на дорозі сполучення Устилуг − Луцьк − Рівне, у селі Усичі Луцького району.

За словами свідків події, водій автомобіля VOLKSWAGEN Golf не впорався з керуванням та злетів з дороги, де допустив зіткнення з електроопорою.

Водій легковика отримав незначні травми.

Автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень, від удару транспортний засіб розірвало навпіл. На місці події працювала поліція.

Як повідомили очевидці, водій ймовірно перебув у стані алкогольного сп'яніння. Його повезли на освідування у медзаклад.

Читайте також: Неподалік від Луцька автомобіль збив дівчинку на пішохідному переході (відео)

У родині відомого волинського артиста та шоу-мена сталась трагедія (фото)

У заслуженого артиста естрадного мистецтва України, відомого волинського співака, шоумена, арт-менеджера, композитора-виконавця, керівника вокальної студії та гурту "Шанс-Music" Сергія Скулинця помер тато Віктор ПетровичПро це написав Сергій Скулинець на своїй сторінці у Facebooк.

"Любий мій татко!!!Рано Ти пішов від нас, це непоправна втрата для нашої родини. Ти був працьовитим, Людиною величезної душі, безсумнівної честі, сумління та чистої гордості, Людиною життя. Світ став порожнім без Тебе. Ми Тебе ніколи не забудемо. Низько схиляємо голови над Твоєю могилою. Вічного життя Тобі у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.Твої Сергій Таня Рома Влад....ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...", − пише артист.

Читайте також: Помер відомий волинський отоларинголог, заслужений лікар України (фото)

Лучанин на краденому авто намагався покинути Україну (фото)

Прикордонники Мостиського загону запобігли вивезенню до сусідньої країни викраденої коштовної автівки.

У суботу вночі під час перевірочних заходів в пункті пропуску "Шегині" на автомобіль "Тойота" 2018 року випуску спрацювала база даних Інтерполу. Щодо цього легковика в базі зазначалась інформація, що він з квітня минулого року є викраденим в Україні. За кермом автівки перебував 45-річний житель Волинської області.

Прикордонники негайно проінформували представників Укрбюро Інтерполу та повідомили про це співробітників Нацполіції.

Читайте також: На Волині суд скасував штраф у розмірі 170 тисяч за "прострочену євробляху"

У луцькому тролейбусі побились контролери з пасажиркою − соцмережі

У тролейбусі №2, що курсує містом Луцьк, трапився скандал − контролери пошарпались з пасажиркою. Про це Наталія Новосад написала у соціальній мережі Facebook.

"Люди, хочу повідомити, що у наших тролейбусах можуть побити за 4 гривні.

Склалася така ситуація: я сіла у тролейбус 2 на вулиці Волі, який рухався в сторону ЛПЗ, мобільний валідатор не спрацював.

Коли зайшли кондуктори, я їм пояснила і запропонувала заплатити готівкою. На що мені відповіли, що ні, плати штраф 80 грн. 

У відповідь почали на мене кричати та обзивати. Я попросила, щоб виписали мені штраф, і я оплачу в банку офіційно. Вони голосно почали кричати, що ні, ти звідси не вийдеш, поки не заплатиш.

Я встала, щоб вийти, і у відповідь мене почали бити, штовхати і копати. Відповідно я почала захищатися", – йдеться у дописі у жінки.

Читайте також: Готівка – незаконна: у луцькому транспорті штрафують "зайців"

На Волині вбивають та їдять собак − ЗМІ

У мережі з'явилась інформація, що у деяких селах неподалік волинського міста невідомі вбивають собак та їдять їх.

Мешканці селища Благодатне, що неподалік міста Нововолинськ, повідомили жахливі подробиці.

Додаємо допис з сайту:

"Новина наповал: деякі власники гаражів у селищі Благодатному, що неподалік Нововолинська, вбивають і їдять собак.

І пообіцяли: фото гаражів та їхніх власників з’являться у соцмережах уже найближчим часом.

Збираються компанією, де ця дикість давно стала нормою.

Поміж собачих катів є власники породистих псів, добре відомі у маленькому селищі.

В одному з гаражів висить ціла колекція шкір із оббілованих собак.

Що у сусідніх Біличах і самому Благодатному є маргінали-собакожери (бомжі, колишні зеки), подейкують давно. Але щоб цілком забезпечені чолов’яги… регулярно в гаражах… та ще й цим хизувалися…

Закон "Про захист тварин від жорстокого поводження" для поліції чомусь не писаний. Такі повідомлення там  ігнорують або кладуть під сукно. Хіба з приходом нового керівника щось зміниться.

Але справедливе покарання іноді приходить звідти, звідки мерзотники й не чекають. Закон карми ніхто не скасовував, та й месники можуть знайтися", − йдеться у новині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook