Раднику директора автомобільних доріг на Волині, якого "взяли" на хабарі, обрали запобіжний захід, На Волині на жінку впали двері з відділення банку, У Луцьку на маршрути вийдуть ще чотири нові тролейбуси (відео), Призначили керівника управління юстиції, якому буде підпорядковуватися Волинська область – такими були головні новини Волині у вівторок, 16 лютого.

Читайте також: У Луцьку судили водія маршрутки за "зайвих" п'ять пасажирів (відео)

На Волині на жінку впали двері з відділення банку

Володимирі-Волинському, на вулиці Ковельській, сьогодні, 16 лютого на жінку впали вхідні двері у відділення Приватбанку.

Зазначають, що двері впали на жінку, коли вона їх відкривала. На щастя, відвідувачка банку не постраждала.

Зазначимо, що дане відділення відкрили не так давно – у 2020 році.

У Луцьку на маршрути вийдуть ще чотири нові тролейбуси (відео)

Обласний центр Волині отримав ще чотири нові тролейбуси.

Очільник міста зазначив, що нові транспортні засоби зібрала компанія "Богдан Моторс". 

"Уже наступного тижня чотири нові красені вийдуть на маршрути. Загалом ми уже маємо 10 комфортних, екологічних нових тролейбусів з кондиціонерами. Вони економніші, ніж тролейбуси старого зразка. 

Поступово реалізовуємо програму "Луцьк без маршруток", з якою ми йшли працювати у міську раду. 29 тролейбусів, які ми отримаємо орієнтовно до серпня замінять близько 70-80 маршруток міста. А поки ці тролейбуси будуть рятувати ситуацію, яка пов'язана з недолугим та некоректним рішенням кабміну, яке забороняє перевозити більшу кількість пасажирів, ніж є сидячих місць", – каже міський голова. 

За словами Ігоря Поліщука, ці тролейбуси курсуватимуть у ті райони міста, де ситуація з громадським транспортом є найпроблемнішою.

Читайте також: Стало відомо, куди та скільки вивозять снігу із вулиць Луцька (відео)

Призначили керівника управління юстиції, якому буде підпорядковуватися Волинська область

Новим керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові призначили 45-річного Тараса Греня.

арас Грень займався адвокатською практикою, був помічником міністра юстиції України, заступником керівника територіального управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області та управління юстиції у Чернівецькій та Волинській областях.

У 2018 році Тараса Греня призначили керівником Головного управління юстиції у Львівській області. Через півроку він звільнився та перейшов на роботу спершу в юридичне управління Львівської ОДА, а у вересні 2019 року став заступником голови ЛОДА. 11 лютого 2021 року він звільнився з цієї посади за власним бажанням.

Раднику директора автомобільних доріг на Волині, якого "взяли" на хабарі, обрали запобіжний захід

Раднику директора служби місцевих автодоріг на Волині, якого спіймали на хабарі, суд обрав запобіжний захід – домашній арешт на 2 місяці.

Відтак, Євгенію Киричуку заборонили залишати його місце проживання.

Нагадаємо, 12 лютого затримали радника директора державного підприємства "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" Волинської ОДА на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди. Згодом стало відоме ім'я службовця. Ним виявився Євгеній Киричук, який паралельно є ще й керівником та співвласником ТзОВ "Еконстракшн".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook