Обласний центр Волині отримав ще чотири нові тролейбуси. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Читайте також: Збільшення кількості транспорту та затори: у Луцьку обговорили організацію дорожнього руху

Очільник міста зазначив, що нові транспортні засоби зібрала компанія "Богдан Моторс". 

"Уже наступного тижня чотири нові красені вийдуть на маршрути. Загалом ми уже маємо 10 комфортних, екологічних нових тролейбусів з кондиціонерами. Вони економніші, ніж тролейбуси старого зразка. 

Поступово реалізовуємо програму "Луцьк без маршруток", з якою ми йшли працювати у міську раду. 29 тролейбусів, які ми отримаємо орієнтовно до серпня замінять близько 70-80 маршруток міста. А поки ці тролейбуси будуть рятувати ситуацію, яка пов'язана з недолугим та некоректним рішенням кабміну, яке забороняє перевозити більшу кількість пасажирів, ніж є сидячих місць", – каже міський голова. 

За словами Ігоря Поліщука, ці тролейбуси курсуватимуть у ті райони міста, де ситуація з громадським транспортом є найпроблемнішою.

Читайте також: У громадському транспорті Луцька запровадять нові правила проїзду

Нагадаємо, що у квітні минулого року міська рада підписала контракт щодо постачання 29 нових тролейбусів з ДП "Автоскладальний завод №1 АТ "АК "Богдан Моторс". Перші тролейбуси Луцьк отримав наприкінці жовтня, а вже завтра на вулиці міста виїде ще чотири "рогатих". У січні обласний центр Волині отримав ще чотири тролейбуси "Богдан", які уже курсують містом. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook