Малюк, якого знайшли разом з батьками непритомними на Волині, досі сам у лікарні, Вдарив металевим предметом по голові – потерпілий у лікарні: на Волині чоловік побив односельчанина, У Луцьку невідомі чоловіки, погрожуючи пістолетом адміністратору, пограбували розважальний заклад, Поки чоловік, який збив молоду волинянку на переході хамив, водій маршрутки надавав потерпілій допомогу, Винесли чималу суму грошей та коштовності: у селі під Луцьком пограбували будинок – такими були головні новини Волині у понеділок, 18 листопада.

Читайте також: Травмована психіка, стрес та дитячі сльози: батьки скаржаться на модельну школу Луцька

Вдарив металевим предметом по голові – потерпілий у лікарні: на Волині чоловік побив односельчанина

Учора, 17 листопада,  до Ковельського відділу поліції надійшла заява  58-річного жителя Ковельського району про те, що його побив односелець.

За скоєння правопорушення затриманому громадянину загрожує до восьми років позбавлення волі, про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що того ж дня по обіді на обійсті потерпілого 30-річний односельчанин, на ґрунті неприязних стосунків, вдарив заявника металевим предметом по голові. Чоловіка госпіталізували із відкритою черепно-мозковою травмою в травматологію міської лікарні.

До слова, зловмисника уже притягували до кримінальної відповідальності.

У Луцьку невідомі чоловіки, погрожуючи пістолетом адміністратору, пограбували розважальний заклад

Учора, 17 листопада, близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення від адміністратора "Спортліга" (ставки на спорт), про те, що до закладу увірвалися двоє невідомих чоловіків у масках, приставивши пістолет до голови адміністратору, викрали з каси 28 000 тисяч гривень.

У приміщенні інших осіб не перебувало. Адміністратор закладу не постраждав.

Зауважимо, у закладі немає відеоспостереження і сигнальної кнопки виклику охорони.

Читайте також: "Відсутність прозорості", – кандидатка на ректора СНУ про головні проблеми університету

Поки чоловік, який збив молоду волинянку на переході хамив, водій маршрутки надавав потерпілій допомогу

Молодій дівчині, яку збили на пішохідному переході, першу домедичну допомогу надав водій місцевої маршрутки.

Нагадаємо, що 17 листопада, близько 18 години у селі Копачівка Рожищенського району автомобіль Volkswagen Passat збив 18-річну дівчину на пішохідному переході.

За словами Олександра Р., який є свідком аварії, до місця пригоди прибігли родичі дівчини та односельчани. Водій місцевої маршрутки, побачивши ДТП, зупинився і намагався надати дівчині першу домедичну допомогу. Сам ж винуватець ДТП поводив себе по-хамськи, не пробував допомогти потерпілій чи викликати швидку.

До слова, медиків викликала дружина Олександра.

Також Олександр зазначив, що гальмівний шлях автомобіля був незначний: з однієї сторони він складав 0,5 метра, а з іншої – чотири метри.

Винесли чималу суму грошей та коштовності: у селі під Луцьком пограбували будинок

У селі Рованцях Луцького району грабіжники винесли з оселі велику суму грошей та ювелірні вироби.

Відповідна заява надійшла в правоохоронні органи 17 листопада.

Як відомо, невідомі особи вночі з 16 на 17 листопада, пошкодивши двері, викрали з будинку сейф із грошима, ювелірні вироби та парфуми. Всього зловмисники винесли 24 500 доларів, 1 800 євро.

Наразі деталі інциденту встановлюються. Триває слідство.

Малюк, якого знайшли разом з батьками непритомними на Волині, досі сам у лікарні

8-місячний хлопчик, який разом з батьками потрапив до лікарні з підозрою на отруєння невідомою речовиною, станом на 18 листопада – досі сам у педіатричному відділенні лікарні.

Про це розповіла завідувачка педіатричним відділенням №3 з центром дитячої онкогематології Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Яна Рижко.

За словами лікарки, нещодавно до малюка у медзаклад приходили родичі – тітка та дядько по батьковій лінії.

"Вони прийшли, відвідали, купили ліки на один день, які тоді були необхідні. Ми пояснили, що добре було, аби з дитиною тут хтось був. Бо дитина потребує уваги і догляду. Обіцяли взяти речі, щоб побути тут з ним. Але більше так і не прийшли", – розповідає Яна Рижко.

Завідувачка педіатричним відділенням додала, що наразі хлопчик перебуває у стані видужання. Трохи покашлює, оскільки через переохолодження захворів на бронхіт, температурить, у нього саме ростуть зубки, тож потрібна увага.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook