У Луцьку батьки скаржаться на неякісні послуги модельної школи.

Читайте також: Лікарні, садочки, медзаклади: у Луцьку замінували низку об'єктів

"Шановне панство! Звертаєм вашу увагу до т.з. модельної школи “Світлинка”. До останнього сподівалися, що там працюють порядні люди, професіонали своєї справи. Та на превеликий жаль, все виявилось навпаки", – написала Венус Венера у групі Facebook.

Почалася історія з оголошення у соцмережах, розміщеного Тетяною Кривицькою – засновницею дитячого центру розвитку дитини "Світлинка": "Пошук дівчат моделей для реклами дитячого одягу. 4-10 років", – повідомляє 12 канал.

Від учасниць вимагалося: зробити за власний кошт модну нарядну зачіску встановленого зразка і оплата 250 грн.

Модельне агентство “Світлинка” зі свого боку обіцяло послуги візажиста, який зробить макіяж учасниці фотосесії (вартість 100 грн.), і решта – це прайс, який включає: одяг бренду "limilook", який нададуть для фотосесії, дорогі меблі і аксесуари, навчання демонстрації плать, навчання театральному мистецтву, море вражень та суперові фото.

Далі текс допису подаємо без змін: "10.11.19 р. – день зйомки. Як все відбувалось насправді: оплату в 250 грн. з дитини взяли відразу при приході. Візажиста ніхто в очі не бачив, але чомусь, кошти за його послуги ніхто не відмінусував. Батьки надіялися, що може дітей десь пізніше до нього проведуть. Одягнули в плаття в дуже холодному приміщенні і запустили до фотозйомки. Кожну маму, яка супроводжувала дитину і власне оплачувала все, намагалися виставити за двері. Та все б нічого, якби кінцевий результат – фотосвітлини, на які з нетерпінням чекали 5 днів і батьки і діти, – дійсно залишили незабутні ВРАЖЕННЯ, в хорошому сенсі. Але це тільки "якби"…

Читайте також: На Волині батьків школярів притягнули до відповідальності за булінг

Коли батьки побачили результат роботи т. з. "професійних” фотографів Олега та Олени СЕНІВ, то обуренню батьків не було меж. На фото обіцяних дорогих меблів, аксесуарів не було. Усі діти сфотографовані в одних і тих самих позах. Обличчя дітей випромінюють сум і страх (декому наказували, щоб не посміхались). Фотографії дуже темні і зображення не мають чіткості. Навіть не видно очі в дитини карі чи блакитні. Якість зображення гірша, ніж з дешевого телефону.

Батьки звернулися до адміністрації "Світлинки", аби виправити ситуацію мирним шляхом. Та не вийшло. Тетяна Кривицька, читаючи обурення десятка батьків навіть не вибачилась. Фотограф прикинулася жертвою і звинуватила батьків, що вони не зрозуміли її творчого польоту думки. Виявляється перелякані обличчя дітей в нарядних платтях серед ангелочків – це модний тренд. Деякі діти навіть плакали, коли побачили, які вони "принцеси" на цих фото.

Читайте також: Повідомили, в учня якої луцької школи виявили небезпечну інфекцію

Кошти батькам за витрачений час, за оплату перукаря, за розмиті темні і сумні (хочеться навіть написати перекошені) обличчя дітей, за зіпсований настрій ніхто не повернув. І навіть не вибачився. Натомість, Людмила Пенцак – представник бренду "limilook" ще й написала, що фотосесія була пробна. Навіть, якщо і так, то питання батьків залишилося відкритим: чому ми повинні оплачувати те, що вони пробують?

Висновок робіть самі, а ми вже зробили: У дитячому центрі розвитку дитини “Світлинка” працюють дуже непорядні люди. Які будуть лицемірно посміхатися вам доти, доки їм це буде вигідно. А якщо ви оплатите їх послуги і вам щось не сподобається і ви про це їм скажете в коректній формі – вас просто заблокують чи виключать з групи без повернення коштів.

З етичних міркувань і щоб ще більше не травмувати психіку дітей насмішками – не надаємо дозволу для публічного друку світлин наших дітей.

Читайте також: "Кришталеві" дівчатка з Волині потребують допомоги небайдужих

P.S. Того ж дня, як батьки намагалися достукатися до хороших манер Тетяни Кривицької, на заняттях з вокалу перебувала дівчинка, мама якої висловилася, що не задоволена якістю результатів фотосесії. Так, Т.Кривицька прийшла і проявила свою педагогіку і усю свою щиру справжню “любов” до дітей – на очах у всіх принизила і вигнала ди-ти-ну! з занять і сказала, що знайде їй заміну. І це тільки через те, що батьки написали їй, що незадоволені якістю фото! В дівчинки стресовий стан".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook