Відійшов у вічність відомий волинський лікар; "Куди прете, під@р*си?": у Луцьку самооборонівці напали та побили підлітків; На Волині у річці знайшли тіло чоловіка, котрий зник безвісти ще минулого року; "Європейський Центральний ринок": пляшки з-під горілки та гори сміття, що залишають після себе базарники; Колишній мажор-начальник митного посту "Луцьк" наконсультував людей на люксовий автопарк; У волинянина, який повісився у військовій частині на Житомирщині було багато кредитів; Базарники Старого ринку у Луцьку не пускають муніципалів до контейнерів, власники яких погодилися на переїзд – такими були головні новини Волині 18 лютого.

Читайте також: У Луцьку на Набережній зіткнулися два автомобілі

Відійшов у вічність відомий волинський лікар

Сьогодні, 18 лютого, відійшов у вічність відомий волинський акушер-гінеколог та засновник медцентру "Клініка доктора Цюха" Микола Цюх. Про це у мережі  Facebook повідомила його дочка Іванна Цюх.

"Сьогодні відійшов до дому Отця свого Небесного мій найрідніший татусь, найкращий друг та вчитель. Дякую Господу за тата, за кожен прожитий день з ним, за любов, за терпіння, за виховання та навчання, за любов до людей, Господа та життя, за кожну мить у житті", – йдеться у дописі.

"Куди прете, під@р*си?": у Луцьку самооборонівці напали та побили підлітків

У Луцьку, 16 лютого, близько 21:00, компанія підлітків – троє хлопців та двоє дівчат – після прогулянки в Центральному парку імені Лесі Українки поверталася додому. На світлофорі на вулиці Глушець біля Центрального ринку молодь, не дочекавшись, доки увімкнеться зелене світло, мали необережність перебігти дорогу на червоне. Зазначають що, вулиця була порожньою, тому й не почекали.

На протилежному боці вулиці на них із вигуками: "Куди прете, під@р*си? Понароджують вибл*дків. Де вас, довб*й*бів, беруть? Ви діти таких самих батьків-довб*й*бів". Підлітків матюкав та обзивав виродками невідомий чоловік у камуфляжному одязі.

Читайте також: Неподалік Луцька через підпал горіли декілька будівель

На Волині у річці знайшли тіло чоловіка, котрий зник безвісти ще минулого року (фото)

На Волині у річці Стир знайшли тіло чоловіка, котрий ще у грудні безвісти зник.

Поблизу села Навіз Рожищенського району у річці Стир виявили тіло чоловіка. 

Тіло чоловіка знайшли у вівторок, 18 лютого. За словами правоохоронців, тіло направили на експертизу.

Колишній мажор-начальник митного посту "Луцьк" наконсультував людей на люксовий автопарк (відео)

Родина в.о. начальника Чорноморської митниці Олександра Щуцького, який колись очолював митний пост "Луцьк", протягом останніх 10 років володіла рядом люксових авто. Але при цьому відповідних доходів на їх придбання у членів родини журналістам знайти не вдалося.

BENTLEY CONTINENTAL,  BMW X5, AUDI 8N TT, MERCEDES-BENZ GLE 320,  MERCEDES-BENZ GL 350, MERCEDES-BENZ GL 550, RANGE ROVER та водний катер щонайменше за 20 тисяч доларів були в різний час записані на батька, брата та дружину митника.

Читайте також: "На цьому можуть не спинитися": волинські церковники ПЦУ звернулися до Зеленського стосовно погроз (відео)

У волинянина, який повісився у військовій частині на Житомирщині було багато кредитів (відео)

У Житомирі 25-річного солдата-контрактника знайшли повішенним у душовій кабіні гуртожитку. У його телефоні була передсмертна записка. Головна версія загибелі - самогубство через неспроможність заплатити за кредити.

Зникнення бійця помітили під час ранкового шикування, коли 25-річний солдат, механік ремонтного цеху не з'явився на плацу. Його кинулися шукати і знайшли повішаним у душовій кімнаті. Причина смерті – механічна асфіксія шляхом удушення. 

У військовій частині інцидент не коментують. Кажуть лише, що контрактник сумлінно виконував свої обовязки, чогось дивного у його поведінці не помічали.

На Волині 25-річний чоловік розбещував 7-річну дівчинку

Волинський апеляційний суд застосував до 25-річного волинянина, підозрюваного у розбещенні малолітньої, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, що увечері 7-го лютого 2020 року нетверезий молодик у будинку знайомих, за відсутності дорослих, вчинив розпусні дії щодо їхньої 7-річної доньки.

Прокурори наполягали на обранні йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, проте Маневицький районний суд застосував до чоловіка домашній арешт.

Читайте також: Очевидці повідомили деталі аварії, у якій постраждала 16-річна дівчинка у Луцьку

Базарники Старого ринку у Луцьку не пускають муніципалів до контейнерів, власники яких погодилися на переїзд

Муніципали вимагають впустити їх на територію Старого ринку в Луцьку, аби оглянути контейнери, власники яких добровільно погодилися на демонтаж.

Підприємці, муніципали та правоохоронці зібралися на території Центрального ринку надвечір 18 лютого.

За словами начальниці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлії Сиротинської, вже є 16 зареєстрованих заяв від суб'єктів господарювання, які вирішили вже завтра добровільно перевезти свої контейнери з території Старого ринку на Новий ринок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook