У Луцьку відома блогерка потрапила в аварію; На Волині коронавірусом захворіла дитина та чотири медики; Повідомили про стан хлопця, якого вдарило струмом у Луцьку на залізничному вокзалі; У волинянина посмертно виявили коронавірус; У смертельній ДТП на Волині загинув учасник АТО − такими були головні події Волині та Луцька у понеділок, 18 травня.

Читайте також: Лучани просять врегулювати питання із Центральним ринком, а підприємців припинити провокації (петиція)

У Луцьку відома блогерка потрапила в аварію (фото)

У Луцьку популярна блогерка та фотограф Ірина Д'яченко потрапила в ДТП. Її авто Jaguar врізався в Mazda. Аварія трапилась на проспекті Відродження, ймовірно, через недотримання безпечної дистанції.

Mazda, яку протаранила водійка Jaguar, обійшлась незначними механічними пошкодженнями. В той час як Jaguar постраждав набагато сильніше – в нього повністю пошкоджена передня частина і капот.

Як розповіла сама пані Ірина в своєму блозі, аварія сталась саме в день її іменин. З її слів, водій автомобіля Mazda різко загальмував і вона не встигла зреагувати.

Зазначимо, що Ірина Д’яченко – популярна луцька фотографка та блогерка. На її профіль в Інстаграмі підписані більше 40 тисяч осіб.

Читайте також: На Волині автомобіль злетів у кювет та врізався в дерево, водій загинув на місці

На Волині коронавірусом захворіла дитина та чотири медики

За останню добу на Волині зареєстровано 10 нових випадків захворювання на COVID-19.

Зокрема, з нововиявлених випадків – 1 у дитини та 4 у медичних працівників.

Найбільше випадків зареєстовано в Ковельському  районі – 4 (в тому числі 1 летальний), по одному випадку зареєстровано у містах Луцьк, Нововолинськ, Володимир-Волинськ, Любомльському, Турійському, Маневицькому районах.

Загалом станом на 10.00 18 травня в області зареєстровано 625 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 53 у дітей та 147 у медичних працівників. Одужало 150 осіб, з них 12 дітей та 43 медичних працівники. 17  випадків хвороби завершилось летально, в тому числі померло 2 медичних працівники.

Всього з початку року зареєстровано 1636 підозр на ймовірне зараження новим коронавірусом, з них за попередню добу надійшло 23 повідомлення про підозру на COVID-19. 

Найбільше кількість підозрілих випадків зареєстровано у містах Луцьк (7), Нововолинськ (7) та Ковель (4), в інших районах реєструються поодинокі випадки.

В області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 вірусологічною лабораторією протестовано 4244 особи, в тому числі за останню добу – 140 осіб.

Читайте також: Повідомили деталі аварії на Волині, в якій авто перекинулось на дах (відео)

Повідомили про стан хлопця, якого вдарило струмом у Луцьку на залізничному вокзалі

Стан хлопця, якого вдарило струмом на залізничному вокзалі, – важкий.

Про це розповіла заступниця директора Волинського обласного дитячого територіального медоб’єднання Тетяна Жураківська.

Лікарка каже, що наразі дитину оперують. Хлопець має опіки 40% тіла.

Нагадаємо, 17 травня о 3:00 хлопець отримав травми внаслідок удару електричним струмом. Це трапилось на даху вагона поблизу залізничного вокзалу у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку на місці недоглянутої території облаштують сучасний сквер (фото)

У волинянина посмертно виявили коронавірус

У Волинській обласній державній адміністрації розповіли деталі летального випадку від коронавірусної інфекції у Ковельському районі.

За добу в області виявили 10 нових випадків захворювання на COVID-19.  Зокрема, найбільше випадків зареєстровано в Ковельському районі – 4, у тому числі 1 летальний. 116 випадків. У цьому районі є декілька осередків спалаху коронавірусу, проводяться дезинфікуючі роботи та в усіх випадках виявлення вірусу проводяться епідрозслідування.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак повідомила, що померлий – 44-річний чоловік.

"Ця людина померла декілька днів тому. Коронавірусну інфекцію підтвердили посмертно", – зазначила посадовиця.

Читайте також: Пенсіонер, ексрегіонал: що відомо про нового очільника РДА на Волині

У смертельній ДТП на Волині загинув учасник АТО

На автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району, автомобіль "Toyota Avensis" злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 21-ій годині 17 травня. За кермом легковика перебував 51-річний житель Володимир-Волинська. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням, злетів у кювет та врізався у придорожнє дерево. Від отриманих травм керманич помер на місці події. Йдеться на сайті поліції Волині.

Загиблий Анатолій Михайлович ВЕРБИЦЬКИЙ, з 1993 по 2012 рік проходив службу на посадах начальника продовольчої служби військових частин, заступника командира бригади з тилу – начальника тилу, заступника начальника центру з матеріально-технічного забезпечення – начальника відділу центру військ берегової оборони.

У 2012-2014 роках – начальник відділу тилового забезпечення центру організації матеріально-технічного забезпечення Головного командного центру Збройних Сил України.

З 2014 по 2016 рік проходив службу на посадах начальника тилу оперативних командувань.

У 2016 року був призначений заступником командувача з логістики – начальником логістики Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Учасник антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей.

Відомо, що загиблий у свій час служив у 51-ій ОМБР, нещодавно вийшов на заслужений відпочинок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook