Батько п'яти дітей з Волині трагічно загинув на заробітках у Польщі; на Волині жінка вбила свого чоловіка при дітях; у Луцьку раптово помер учасник бойових дій; у місті на Волині чоловік вбив свою кохану; у Луцьку замінували "ЦУМ" та поліцію – такими були головні новини Волині та Луцька у вівторок, 20 серпня.

Читайте також: "Викрали і вивезли до Московії": на Волині з храму зникла старовинна ікона

Батько п'яти дітей з Волині трагічно загинув на заробітках у Польщі

Волинь сколихнула ще одна трагічна звістка. Потонув 39-річний мешканець села Затурці Локачинського району у водоймі в Польщі. Волинянин перебував там на заробітках.

У загиблого затурчанина залишилась дружина та п'ятеро дітей.

"19 серпня, на велике церковне свято Спаса жителів Затурцівської ОТГ сколихнула дуже сумна звістка – 18 серпня в Польщі втопилися молоді чоловіки: Королюк Василь Русланович 1999 р.н. та Котельчук Віктор Іванович 1980 р.н., які поїхали на заробітки. Щоб доставити тіла покійних для поховання в Україну, потрібна значна сума грошей, яких родини не мають".

Читайте також: На Волині мотоцикліст злетів у кювет: постраждалий – у лікарні

На Волині жінка вбила свого чоловіка при дітях

На Волині сварка між дружиною та чоловіком в присутності їхніх дітей завершилася трагедією. Жінка, намагаючись захистити себе та малолітніх сина і дочку, перевищила межі допустимої оборони та, схопивши ножа, вдарили ним у груди чоловіка, від чого той помер.

Під час суду встановили, що 19 лютого цього року між чоловіком та його дружиною, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, на очах двох малолітніх дітей виникла сварка, під час якої чоловік ображав її нецензурними словами та погрожував фізичною розправою.

Так, аби не розбудити дітей та заспокоїти чоловіка, жінка вийшла за ним в кухню, де той відразу схопив її за волосся, почав шарпати та повалив на підлогу, внаслідок чого вона отримала легкі тілесні ушкодження у вигляді саден.

У цей час до кухні на її крик забіг малолітній син, який став відтягувати чоловіка від жінки, у зв`язку з чим він відпустив останню. Потому вона забігла до спальної кімнати та з метою захисту себе і малолітніх дітей утримувала міжкімнатні двері рукою від чоловіка, який намагався їх відчинити.

В подальшому, перевищуючи межі необхідної оборони, яка явно не відповідала небезпечності посягання, схопила з крісла в спальній кімнаті кухонний ніж, що був попередньо принесений туди сином, та почала відмахуватися ним від чоловіка через щілину між дверною коробкою та міжкімнатними дверима.

Потім чоловік почав погрожувати кочергою, піднявши її над головою жінки, на що вона декілька разів відмахнулася ножем. Тоді він схопив з підлоги дерев`яний стілець та замахнувся ним, піднявши над головою. Жінка з метою захисту свого життя та здоров`я, перевищуючи межі необхідної оборони, завдала удар ножем в груди своєму чоловіку, що спричинило його смерть.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку перекриють декілька вулиць

У Луцьку раптово помер учасник бойових дій 

У Луцьку відійшов у вічність учасник бойових дій.

"І знову втрата. Федорчук Андрій – Учасник Бойових дій, Ветеран, інвалід 2 групи, хороший, порядний, відповідальний як людина, як військовослужбовець, з яким було приємно служити пліч опліч. Дуже печально, що такі люди залишають це життя. Скорбимо, поважаємо, цінуємо", – йдеться в дописі.

Читайте також: Волинянин ледь не потонув у морі

У місті на Волині чоловік вбив свою кохану

У місті на Волині п'яний чоловік жорстоко убив свою співмешканку.

У Камені-Каширському за місцем проживання знайшли тіло 41-річної жінки із тілесними ушкодженнями.

Поліцейські з’ясували, що учора близько 22:00 години співмешканець потерпілої, 31-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки вдарив жінку ножем, внаслідок чого вона померла.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство у справі триває.

Читайте також: Відомо, коли розпочнеться встановлення індивідуальних теплових пунктів у багатоповерхівках Луцька

У Луцьку замінували "ЦУМ" та поліцію

На Волині поліція знайшла псевдомінера.

Так, ввечері 19 серпня, на екстрену лінію 102 зателефонував чоловік, котрий не представився. Він повідомив, що в обласному центрі Волині заміновано два об’єкти: центральний універмаг міста та управління Нацполіції в області.

На місце виїхали спеціалісти вибухотехнічнго відділу ГУНП у Волинській області. Після обстеження вказаних об’єктів та прилеглої території правоохоронці вибухових пристроїв не виявили.

Поліція встановила, що кримінальне правопорушення скоїв 61-річний житель райцентру Ратне.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook