У Києві поховали волинянку, яка трагічно загинула в Ірані; У Луцьку 24-річний атовець наклав на себе руки; Повідомили деталі ДТП на Волині, у якій загинуло двоє молодиків; На Волині п'яна група чоловіків побила поліцейських, які встановлювали обставини ДТП, у якій постраждала дитина; На Волині ієрей зі своїми поплічниками не пустив до церкви похоронну процесію; "Мріяла про сім'ю": що розповіли у школі про загиблу під Тегераном волинську бортпровідницю Юлію Сологуб, - такими були головні новини Волині 20 січня.

Читайте також: У селі на Волині знайшли тіло жінки

Янгол відправився в небо: в Києві поховали волинянку, яка трагічно загинула в Ірані (фото)

У Києві в понеділок, 20 січня, похоронили 25-річну бортпровідницю фатального рейсу PS752 Юлія Сологуб, тіло якої доставили з Ірану.

"У Дарниці провели повітряного янгола в небо... Як правило, бортпровідники називають рейс "крайнім", а не "останнім". Але цього разу для всіх членів екіпажу і пасажирів рейсу PS752 він виявився дійсно останнім... Сьогодні Дарниця надала останній притулок одному з членів золотого екіпажу – Юлії Сологуб, їй було лише 25".

Повідомили деталі ДТП на Волині, у якій загинуло двоє молодиків (фото) 

Сьогодні під ранок на автодорозі в райцентрі Любомль водій автомобіля "Аudi", ймовірно не впорався з керуванням, та в’їхав у бетонний стовп. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів легковика загинуло на місці події, водія госпіталізували.

На місці працює слідчо-оперативна група.

До чергової частини Любомльського відділу поліції по 4 годині надійшло повідомлення про те, що на в’їзді до райцентру Любомль сталася автопригода. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: На Волині сталась п'яна аварія, двоє неадекватів пояснюють "фізичні та біологічні" деталі інциденту (відео)

У Луцьку 24-річний атовець наклав на себе руки (фото)

У Луцьку наклав на себе руки 24-річний учасник АТО Сергій Денисюк. Чоловіка знайшли повішеним у власній квартирі у понеділок, 20 січня.

"Горе не описується словами! Ми маємо важку втрату! Воїн, Друг, Людина, який вартував бути щасливим і успішним, рятував від лиха багатьох побратимів без оплати і подяк, але війна не відпустила, вкоротив собі віку. Тепер ти вільний, друже Сократ, мабуть, зустрівся вже з Хомою і мамою, ми подовжимо нашу справу, пам’ятаючи тебе завжди, але болить жахливо! Обіймаю востаннє", – написала психологиня Олена Звєрєва у фейсбуці.

На Волині п'яна група чоловіків побила поліцейських, які встановлювали обставини ДТП, у якій постраждала дитина

Сьогодні вночі, 20 січня група жителів села Кортеліси Ратнівського району спричинила тілесні ушкодження чотирьом працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Трьох зловмисників затримано. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Сьогодні, 20 січня, співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу поліції з’ясовували обставини автопригоди, що трапилася о 2 годині ночі в селі Кортеліси. Невстановлений транспортний засіб, допустивши зіткнення із зустрічним автомобілем "Audi-100", втік із місця ДТП.

На Волині ієрей зі своїми поплічниками не пустив до церкви похоронну процесію

У Сусвалі Володимир−Волинського району священик Московського патріархату з прихожанами та старостою не впустили похоронну процесію до храму.

Він повідомив про те, що священик з прихожанами та старостою Московського патріархату відмовилися впустити у храм похоронну процесію.

"У селі помер чоловік, батько голови Оваднівської ОТГ. Його мали відспівувати у місцевому храмі. Але коли процесія прийшла до дверей церкви, вони виявилися зачиненими.

Читайте також: На Волині лікарі відмовилися лікувати хлопчика, у якого пересаджена печінка

"Мріяла про сім'ю": що розповіли у школі про загиблу під Тегераном волинську бортпровідницю Юлію Сологуб (відео) 

Тіла загиблих у авіакатастрофі в Ірані українців серед яких уродженка Нововолинська бортпровідниця Юлія Сологуб, ідентифікували і транспортували в Україну.

У школі, де навчалася Юлія Сологуб, педагоги розповіли про дівчину журналістам Суспільного. Директор Нововолинської школи-ліцею Сергій Мороз показує випускний альбом класу Юлії Сологуб.

"Дівчина поглиблено вивчала іноземні мови, вступила у Національний авіаційний університету у Києві. Якщо дивитися фото у соцмережах і тут, то вона не змінилася. Красуня. Такою і залишиться", – каже він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook