У районі на Волині значно посилюють карантин: закривають ринки та кафе, скасовують маршрутки, Під Луцьком – моторошна ДТП: автомобіль злетів у кювет та врізався у дерево, водій загинув, Інфіковані коронавірусом волиняни померли від пневмонії, У працівниці дитячого садка у Луцьку виявили коронавірус, На підприємстві у Луцьку – спалах COVID-19, інфікована працівниця ігнорувала хворобу – такими були головні новини Волині у середу, 24 червня.

Читайте також: У селі на Волині неповнолітній юнак на мотоциклі на смерть збив перехожого

Під Луцьком – моторошна ДТП: автомобіль злетів у кювет та врізався у дерево, водій загинув

Поблизу Луцька легковик злетів у кювет, водій загинув.

Обставини трагедії з’ясовує слідство. Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Автопригода  трапилася учора ввечері  на автодорозі сполученням Луцьк-Ковель поблизу  повороту до села Брище. За кермом автомобіля ВАЗ 2107 перебував 47-річний житель Рожищенського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, злетів у кювет та врізався у дерево. 

Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці. Автомобіль перетворився на купу брухту.

Інфіковані коронавірусом волиняни померли від пневмонії

За минулу добу для трьох волинян інфікування коронавірусною хворобою завершилося летально. 

Зокрема, померли мешканці Щацького, Турійського та Ратнівського районів. Серед них – двоє чоловіки, віком 47 та 69 років та жінка 63 роки.

В усіх випадках хвороба протікала із ускладненнями у вигляді пневмонії, хворі були у важкому стані.

Померлі лікувалися у інфекційних стаціонарах області. Двоє із померлих мали супутні хронічні захворювання, зокрема, цукровий діабет та серцево-судинної системи.

"Усі летальні випадки в області, а їх є 57, із числа померлих, 84% становлять особи віком понад 50 років. Кількість захворілих в області наближається до 2 тисяч", – наголосила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко.

У працівниці дитячого садка у Луцьку виявили коронавірус

На Волині за добу зафіксували 61 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Загалом у Луцьку − 382 випадки, в т.ч. 10 летальних.

Як зазначається, зареєстрований випадок захворювання на коронавірус у музичного працівника в садочку № 36.

Читайте також: У Луцьку – 382 підтверджених випадки COVID-19 та ще одна працівниця дитсадка захворіла

На підприємстві у Луцьку – спалах COVID-19, інфікована працівниця ігнорувала хворобу

На ПрАТ "Луцьк Фудз" виник спалах коронавірусної інфекції. Зареєстровано 6 лабораторно підтверджених випадків на коронавірус. Про це йшлося 24 червня у Волинській ОДА під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Зокрема, захворіла працівниця протягом тижня з симптомами ГРВІ відвідувала підприємство, не повідомляла керівництво про свій стан, приймала жарознижувальні препарати і розцінювала наявні симптоми як застуду.

Також встановлено, що під час доїзду не дотримуються маскового режиму, на прохідній не проводиться скринінг, у цеху підприємства працюють без засобів захисту, переодягаються і харчуються в одному приміщенні та без дотримання соціальної дистанції.

Крім того, зареєстрвані випадки інфікування на підприємстві "Жасмін Лінжері", де зафіксовано чотири випадки хвороби.

У районі на Волині значно посилюють карантин: закривають ринки та кафе, скасовують маршрутки

У Ратнівському районі посилюють карантин. 

З метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної інфекції СОVID-19, з урахуванням рішення регіональної комісії ТЕБ та НС комісія вирішила з 23 червня 2020 року та до окремого розпорядження у Ратнівському районі посилити карантинні заходи.

Зокрема, доручили призупинити роботу продовольчих та непродовольчих ринків, а також роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгово-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торгового і побутового обслуговування населення.

Крім того, буде обмежено роботу закладів торгівлі до 18.00 год. та здійснення її з забезпеченням персоналу засобами індивідуального захисту і дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Також вирішили перенести карантинні пости із сіл Якушів та Річиця у село Вужиськ (напрямок міста Ковель) та перехрестя доріг М19-Т-03.08 (в сторону Камінь-Каширська) Забродівської сільської ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook