Волинянка "здала" поліції односельчанина, котрий повернувся з Польщі і не самоізолювався; Відійшов у вічність відомий у Луцьку лікар-гінеколог; На Волині двох батюшок оштрафували за порушення карантину; На Волині вогонь знищив 13 будинків через спалювання сухої трави; Де у Луцьку робитимуть лабораторні тести на виявлення коронавірусу; "Через таких дебілів в Україні буде Італія": українців обурила поведінка мешканців Луцька під час карантину; Розшук: 26-річна волинянка вийшла з дому і не повернулась – таким були головні новини Волині 30 березня.

Читайте також: Передчасно помер екс-керівник Головного територіального управління юстиції Волині (фото)

Волинянка "здала" поліції односельчанина, котрий повернувся з Польщі і не самоізолювався

На Волині чоловік, котрий повернувся з заробіток з Польщі, попри правила, не ізолювався.

На Локачинщині, 28 березня, надійшло повідомлення від жительки району, про те, що односельчанин повернувся з заробітків (Республіка Польща) та не дотримується режиму самоізоляції. 

Відійшов у вічність відомий у Луцьку лікар-гінеколог (фото)

29 березня у віці 66 років помер лікар-гінеколог Тимчак Орест Панасович.

Він працював багато років у Волинській обласній клінічній лікарні, був хорошим лікарем, професіоналом у сфері гінекології, гарною та чуттєвою людиною, розповідають колеги.

Читайте також: Нічна погоня у Луцьку: поліція наздоганяла п'яного водія

На Волині двох батюшок оштрафували за порушення карантину

29-го березня внаслідок загорання трави на дачному масиві "Гірник", що біля села Грибовиця Іваничівського району, вогонь знищив близько 13 дач.

О 15:47 на пункт зв’язку 5-ї ДПРЧ у Нововолинську поступило повідомлення про те, що горить трава і є загроза дачам садівничого товариства "Гірник", – повідомили нововолинські рятувальники, які долучилися до ліквідації пожежі.

Рятувальниками 5-ї ДПРЧ прибувши на місце виклику було підтверджено факт горіння сухої трави та дач.

На Волині вогонь знищив 13 будинків через спалювання сухої трави

На Волині, через спалювання сухої трави та чагарників, вогнем знищено 13 дачних будинків.

29-го березня внаслідок загорання трави на дачному масиві "Гірник", що біля села Грибовиця Іваничівського району, вогонь знищив близько 13 дач.

О 15:47 на пункт зв’язку 5-ї ДПРЧ у Нововолинську поступило повідомлення про те, що горить трава і є загроза дачам садівничого товариства "Гірник", – повідомили нововолинські рятувальники, які долучилися до ліквідації пожежі.

Читайте також: У Луцьку невідомі чоловіки в медичних масках обікрали квартиру (фото)

Де у Луцьку робитимуть лабораторні тести на виявлення коронавірусу (фото)

Тести методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на виявлення COVID-19 з понеділка, 30 березня, робитимуть у Волинському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров’я України. Для цього використовують тести виробництва Німеччини та Китаю.

У лабораторії вже провели перші тестування, результати яких відправили на перевірку до Національної вірусологічної референс-лабораторії. Там підтвердили правильність результатів тестувань, тож відсьогодні лабораторні дослідження на виявлення коронавірусу робитимуть в обласному центрі, повідомляється на сайті Волинської ОДА.

"Через таких дебілів в Україні буде Італія": українців обурила поведінка мешканців Луцька під час карантину

Карантин не для всіх? В час, коли світом шириться епідемія смертоносного коронавірусу, на Волині наплювали на самоізоляцію та закон. Хтось, як тільки пригріло сонечко, вийшов посмажити шашлик, а лучани гуляють містом, нехтуючи елементарними правилами безпеки. 

Світлини, як лучани порушують карантин та масово виходять на прогулянку у мережі Facebook опублікував Павло Книш.

"Всеодно всі гуляти ходять, бо вдома скучно сидіти. То, може, зоопарк відкрийте? Так само по вулиці ходити, та й тварин буде за що годувати", – жартуючи, підписав знімок чоловік.

Розшук: 26-річна волинянка вийшла з дому і не повернулась (фото)

Співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області встановлюють місцезнаходження Захарчук Оксани Сергіївни, 24 лютого 1994 року народження, жительки міста Ковеля.

Дівчина, у середу 25 березня пішла з дому та дотепер її місцезнаходження невідоме. Повідомляє сектор комунікації поліці Волинської області.

Прикмети: на вигляд 27-30 років, зріст 155  см, худорлявої тіло будови, волосся довге, чорне, фарбоване.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook