Сексуальні фантазії з чоловіками: голова Волинської ОДА осоромився на запитання журналіста; Провисіла дві години вниз головою: закрили справу з приводу трагічної загибелі лучанки у ліфті; Пасажири поїзду "Ковель-Сарни" скаржаться на жахливий стан вагонів і умови перевезення; Через погодні умови на Волині вантажівка злетіла у кювет − такими були головні новини Волині та Луцька 5 січня.

Читайте також: Чим займається Волинська ОДА замість ремонту та очистки доріг (відео)

Сексуальні фантазії з чоловіками: голова Волинської ОДА осоромився на запитання журналіста

Що відповісти журналісту на "колюче" запитання? Голова Волинської ОДА Олександр Савченко знайшовся, і на запитання нашого журналіста про те, чого за бюджетні гроші має проводитись передвиборча агітація Петра Порошенка відповів, що підозрює журналіста у нетрадиційній орієнтації.

Нещодавно, про свої сексуальні фантазії з чоловіками описав у пості на Facebook його один із багатьох заступників Денис П'ятигорець.

Вочевидь, марення про секс чоловіків з чоловіками − це корпоративний настрій усієї президентської партії. Бо коли нардепи від БПП не мають що відповісти журналістам, то теж починають натякати на нетрадиційні відносини.

ВІдео можна переглянути ТУТ.

Читайте також: У Луцьку 3-річна дитина, котра залишилась вдома сама, зачинилась зсередини

Провисіла дві години вниз головою: закрили справу з приводу трагічної загибелі лучанки у ліфті

Слідчі Луцького відділу поліції закрили справу-розслідування з приводу загибелі 12 вересня 2017 року 28-річної лучанки у ліфті на проспекті Молоді.

Ліфт і досі не працює. Сусіди згадують лише позитивне про жінку, яка трагічно загинула. Без мами залишилася маленька донька.

Сусіди згадують, що про несправність ліфта повідомляли раніше. Наприкінці 2017 року, вже після трагедії, директор департаменту ЖКГ Луцька Юрій Крась розповідав, що зупинено для ремонту понад півсотні ліфтів у місті. Це мало відбуватися за програмою 70 на 30, де 30% коштів для робіт мають зібрати мешканці, а решту надати з бюджету міста.

У 2018 році у Луцьку відремонтували 82 ліфти. Однак той, що на проспекті Молоді і досі несправний. Та навіть якби працював − не усі мешканці переконані, що зайдуть у нього.

Справу відкрили 13 грудня по факту службової недбалості, що спричинило загибель людини. Однак по факту розслідування не було здобуто даних, які б вказували на наявність в діях службових осіб кримінального правопорушення.

Читайте також: На Волині жінка народжувала у темному під'їзді багатоповерхового будинку

Пасажири поїзду "Ковель-Сарни" скаржаться на жахливий стан вагонів і умови перевезення

Пасажири потягу "Ковель – Сарни" скаржаться на жахливий стан вагонів і умови перевезення. Відтак, зазначається, що поїзд їздить із напіввідкритими дверима у вагоні.

"Чисто???!!! Ковель − Сарни 03.01.19 р.", − йдеться у дописі жінки.

Також пасажири поїзду скаржаться на умови і непунктуальність рухомого складу.

Про це повідомив Олександр Узаревич, який їхав цим потягом, у Facebook.

"Мені здається, що ми заслуговуємо на краще. Дизель-поїзд "Ковель − Сарни" ідеальний комфорт та чистота. Шкода, що не зняв санвузол, там ще гірше. Очільники Укрзалізниці отримують заробітну плату в рази більшу, ніж ремонт вагона (річну)", – пише Олександр у дописі.

Зазначається, що у п'ятницю, 28 грудня, поїзд відправився о 10.30, а за графіком мав о 9.05.

Читайте також: Волинська ОДА займається приїздом Порошенка, замість очистки доріг (відео)

Через погодні умови на Волині вантажівка злетіла у кювет

На Волині вантажівка злетіла у кювет та перевернулась.

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомив у Facebook Сергій Кантовський.

З його слів, водій вантажівки не впорався з керуванням на слизькій заметеній дорозі.

У результаті чого, авто злетіло з дороги поблизу села Колодяжне і перекинулося.

Зі слів очевидця, усі живі, на місці працює поліція.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter