У Луцьку попрощались із загиблим в зоні ООС військовим, У селі на Волині – смертельна аварія: загинула 15-річна дівчина, іншу – госпіталізували, Стало відомо, коли у Луцьку закінчиться опалювальний сезон − такими були головні події Волині та Луцька у середу, 7 квітня.

Читайте також: У Луцьку священник УПЦ МП продає ділянку, де мав будувати церкву (фото)

У Луцьку попрощались із загиблим в зоні ООС військовим

У середу, 7 квітня, у Луцьку провели в останню путь загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади Сергія Сулиму.

Читайте також: У Луцькій громаді в середу, 7 квітня, день жалоби

На церемонію прощання прийшли сотні місцевих жителів, його побратими та ветерани війни на Донбасі, йдеться на сторінці 10 гірсько-штурмової бригади у Facebook.

«Сьогодні в останню путь проводжають загиблого Сергія Сулиму. Сьогодні ми можемо сказати, що він поповнив лави янгольського війська», – заявили у бригаді.

У селі на Волині – смертельна аварія: загинула 15-річна дівчина, іншу – госпіталізували

На Волині двоє дітей потрапили в смертельну аварію на мотоциклі.

За словами керівника Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Шмаля, двоє дівчат розбились на мотоциклі у селі Заболоття. 15-річна дівчинка загинула, іншу дитину з переломами госпіталізували.

Читайте також: У місті на Волині Volvo злетів у кювет та перекинувся: момент зафіксувала камера (відео)

Стало відомо, коли у Луцьку закінчиться опалювальний сезон

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення, коли у міській територіальній громаді відключать опалення.

Враховуючи прогноз погоди члени виконавчого комітету вирішили припинити опалювальний сезон у Луцькій міській територіальній громаді 12 квітня 2021 року.

Читайте також: З'явився повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи (відео)

Нагадаємо, що припинити опалювальний сезон 2020-2021 років у місті Луцьку та населених пунктах Луцької міської територіальної громади, можна тоді, коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8 С.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook