Нардеп від Луцька Ігор Палиця, разом із прем’єр-міністром Дмитром Шмигалем, міністрами та іншими нардепами – у ток-шоу "Право на владу". У прямому ефірі гості студії обговорили останні кадрові зміни в уряді та призначення нового глави, пише "ІА Волинські новини".

Читайте також: "Цього не можна допустити": Ігор Палиця звернувся до Зеленського (відео)

"Прем’єра прем’єра. Нові обличчя змінюють старші та досвідченіші. Як потрапив на посаду глави уряду ще донедавна мало кому відомий Денис Шмигаль? Хто вони – нові міністри зі старим політичним багажем? Чи зможуть бути ефективнішими за попередніх? За що візьмуться передусім?", – такою була тема ефіру.

До студії були запрошені: Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець, голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія, голова фракції партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, народний депутат від фракції партії "Голос" Юлія Клименко, співголова депутатської фракції партії "Опозиційна платформа – за життя" Юрій Бойко, співголова фракції партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов, народний депутат, група "За майбутнє" Ігор Палиця.

Читайте також: "Давайте будемо прикладом для народу": Ігор Палиця про ринок землі (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook