Вчора, 15 січня, до Луцька завітав президент України Петро Порошенко, візит якого уже встигли "охрестити" "Томос-туром" передвиборної агітації.

Читайте також: Порошенко на Волині сконфузився через незнання принципів Томосу

Як уже повідомлялося, на зустріч із "гарантом", за наказом очільника Волинської ОДА Олександра Савченка, звезли бюджетників області, аби забезпечити масовку.

Також невтомно працювали і комунальники, які в сніг та мороз ремонтували автошляхи, по яких мав їхати Петро Олексійович. 

Окрім того, у наступних населених пунктах на Волині, які відвідав Порошенко після Луцька – Ківерцях та Рожищі до зустрічі із Президентом впустили тільки "обраних", яких перевіряли за списком, звіряючи паспортні дані. До зали не потрапили навіть журналісти, які були попередньо акредитовані.

Читайте також: Порошенко в Ківерцях заявив, що Томос – це більша перемога, ніж на фронті

Щоб остаточно повідомити лучан про приїзд Петра Порошенка місцеві "агітатори" активно здійснювали опитування у багатоквартирних будинках, аби дізнатись у містян їхню думку стосовно президенства Петра Олексійовича.

В анкетах "агітатори" ставили "вигідні" питання, які стосуються тільки Президента: "Як Ви ставитесь до Петра Порошенка?", "Які позитивні зміни відбулися в країні за час президенства Петра Порошенка?" та інші. Жодного питання, яке б могло показати негативне ставлення народу до "гаранта" в анкеті не було.

Також, тих лучан, які погоджувались відповідати на запитання, в анкеті прописували дані: ПІП, адреса та номер телефону, для того, аби надалі можна було б "заманити" людину на свій бік, визначивши перед тим, за допомогою опитування, хто позитивно відноситься як до Президента, так і до його партії БПП, щоб ті (опитувані) змогли у свою чергу агітувати далі.

Читайте також: На зустріч з Порошенком у Ківерцях впустили тільки "обраних" (фото)

Як стало відомо, так звані "агітатори" отримують за свою роботу 1000 гривень. 

Нагадаємо, що журналіст Олександр Дубінський уже розповідав про схему підкупу виборців, яку активно "просуває" в державі діючий президент Петро Порошенко та його команда.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter