Жителі Мелітополя протестують проти супермаркету "АТБ-Маркет", розташованого в їхньому дворі.

Читайте також: У супермаркеті "АТБ" під виглядом м’яса продають корм для собак

Про це повідомляє видання "Местные вести".

Так, у Мелітополі мешканці будинку №42 по вул. Гризодубовій скаржаться на магазин "АТБ", що розташований у їхньому дворі. Через несвоєчасне вивезення сміття біля під’їздів утворилася звалище.

Співробітники магазину виносять в сміттєві баки, які закріплені за цим будинком, прострочені продукти, з-за чого у дворі стоїть смердючий запах. Також біля баків постійно перебувають безпритульні і собаки, які розтягують сміття по всій окрузі.

У дворі будинку, особливо вечорами, відбуваються бешкети і п’яні бійки. В 10 метрах знаходиться дитячий майданчик і мами просто бояться відпускати туди своїх дітей.

Читайте також: "Сервіс для бомжів": у "АТБ" дівчину змусили прибирати бруд з підлоги руками

У КП "Житломасив" відповіли, що прибирання біля сміттєвих контейнерів відбувається за графіком. Однак з-за того, що ними користуються співробітники супермаркету, вони швидко наповнюються.

Також у відомстві зазначили, що необхідно зобов’язати керівництво "АТБ" встановити свої сміттєві баки і укласти договір на вивіз сміття. Хоча в самому магазині стверджують, що вони мають всі необхідні документи та договори (зокрема на вивіз сміття).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter