У Ковелі поліцейські затримали чоловіка, котрий їх обматюкав та побив службове авто.

Читайте також: На Волині затримали три автомобілі з фальшивими документами

30-річний мешканець приміського села Колодниця вранці вчинив дебош на автостоянці Привокзальної площі у Ковелі, пише Район.Ковель.

Спочатку чоловік "поливав" нецензурною лайкою працівників поліції, поводив себе агресивно, а на зауваження не реагував. Потім намагався втекти, вискочивши на легковик марки "Мазда", після чого й був затриманий. На запрошення сісти в службовий автомобіль вдарив ногою задні пасажирські дверцята, внаслідок чого поліцейський транспортний засіб отримав механічне пошкодження.

За дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейських при виконанні ними службових обов’язків було складено протоколи.

Читайте також: До домівок луцьких муніципалів о 6:30 намагалася увірватися поліція, аби віддати повістки

В суді під час розгляду справи про адміністративні правопорушення дебошир пояснив, що працівники поліції самі спровокували його вчиняти такі дії. Як заявила представниця Департаменту патрульної поліції, у власності якого перебуває службове авто, він відмовляється добровільно відшкодувати завдані матеріальні збитки.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням В’ячеслава Лесика оштрафував правопорушника, який офіційно є безробітним, на вісім неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 136 гривень. Останній також має сплатити на користь держави судовий збір в сумі 420 гривень 40 копійок.

Фото – ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook