Сварка п’яного протестувальника в Нових Санжарах з поліцейським, колишнім учасником війни на Донбасі Олександром Нетребком потрапила на відео.

Читайте також: "Замовники та організатори понесуть відповідальність": Зеленський щодо провокацій у Нових Санжарах (відео)

Роликом 21 лютого на своїй сторінці у Facebook поділився перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

За словами автора публікації, Нетребко, який стежив за правопорядком на акції протесту, був заступником командира 1-го батальйону 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. На війні він отримав два поранення.

Читайте також: "Треба бути людьми": переселенці з Донецька приїхали до евакуйованих з Уханя

"Людина пройшла десятки бойових зіткнень і запеклих боїв, а ще вела за собою людей: бійців, українців, які воювали проти ворога нашої держави … Був нагороджений орденами Богдана Хмельницького 3-го і 2-го ступенів, орденом "За мужність" 3 го ступеня", – написав Білошицький, додавши, що  пишається бойовими подвигами колеги-поліцейського.

На опублікованому відео видно, як один з учасників протесту, який ледь тримав рівновагу, кричав на поліцейського. Чоловік використовував нецензурну лексику і питав, чи був Нетребко на сході.

Читайте також: Протести у Нових Санжарах: більшість затриманих – не місцеві жителі та підкупні тітушки (фото, відео)

"Тебе б на передову… і ось там нехай підуть і спробують, як це… Поїхали, хоч зараз, я тебе відправлю до друзів, які там зараз воюють", – кричав чоловік, обзиваючи правоохоронця.

На відео присутня нецензурна лексика!!!

Поведінка протестувальника обурила мережу. Українці в коментарях підтримали поліцейського та подякували йому за витримку та службу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook