Волиняни, до яких приходять агітатори від БПП і просять заповнити анкету під назвою "Діалог з президентом", стурбовані і хочуть зрозуміти мету збору даних. У людей запитуються прізвище, ім’я, по-батькові, їхні адреси та телефони. І якщо окремі громадяни розуміють, що це не зовсім добре, то інші навіть і не підозрюють, що такі відомості збирають з конкретною метою. І чи бува не для фальсифікації президентських виборів?

Читайте також: Самотність і непотрібність: волинська БПП "Солідарність" сконфузилась у Facebook

Виявилось, що у Луцьку існує неофіційний штаб БПП, де за повідомленнями лучан, збираються агітатори. Так, на вулиці Підгаєцькій розташована така собі штаб-квартира. Щодня звідси виїжджає кілька логованих автомобілів. Розвозять агітаторів, які займаються збором персональних даних. І хоча у передвиборчих кампаніях повинно бути усе прозоро та публічно, тут агітатори БПП не налаштовані на відкритість.

Чоловік у приймальній штабу телефонує до начальства. Спочатку він визнає, що це кандидатський штаб. Цей чоловік у "підпільному" штабі розповідає, що тут займається адвокатською діяльністю. Повідомляє журналістам – його клієнти дуже публічні люди, тому зараз бояться вийти з цього агітаційного офісу, щоб не втрапити на телебачення.

Читайте також: Напад на палатку Порошенка у Луцьку: атака конкурентів чи самопіар?

Цей адвокат настільки інтригуюче розповідає про делікатних клієнтів, що й мертвого зацікавить. А ще чоловік з усіх зусиль намагається переконати – немає тут ніякого агітаційного штабу.

Між тим поки адвокат бере на себе відволікаючі функції, охоронець закриває на ключ чоловіка та пані, які сховалися від нас у кабінеті.

Отож представників цієї політичної контори, які спочатку визнали, що є агітаційним штабом, закрили в кабінеті, а мешканці сусідніх офісів взагалі заперечили існування тут політичних сусідів.

З цього можна зробити висновки – працюють тут підпільно.

Подробиці у сюжеті ТРК Аверс

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook