Народний депутат України Олександр Шевченко звернувся до українців та президента Петра Порошенка щодо ймовірного введення в Україні воєнного стану і тимчасового скасування внаслідок цього виборів.

Читайте також: Порошенко назвав термін та дату введення воєнного стану

Про це йшлося у трансляції Шевченка на Facebook.

"Я хочу звернутися до вас в цей непростий для нашої держави час. Рівно тиждень тому я наголошував в ефірі про те, що Порошенко готує провокації в Азовському морі задля введення військового стану та відміни виборів Президента!

На превеликий жаль, вчора сталося те, про що я попереджав. Знаючи про неадекватність та агресивність дій російського агресора, використовуючи та ризикуючи життям наших моряків, Порошенко втілив в життя давно розроблений план по провокації та ескалації військового конфлікту напередодні виборів!

Замість того, щоб берегти і боротися за життя кожного українського воїна, замість того, щоб всіма способами упереджувати смерті та конфлікти на фронті, замість того, щоб кожною своєю дією і кожним своїм вчинком робити Україну все більш фінансово, економічно і політично сильнішою і незалежною, замість того щоб поновити довіру і любов українців один до одного, наш Президент вибрав інший шлях!

За чотири роки свого ганебного правління він так і не спромігся стати лідером та гордістю нації, а залишився банальним баригою, корупціонером і клептоманом!

Він так і не спромігся стати патріотом своєї держави, залишившись цинічним брехуном і колаборантом!

Пан Порошенко далеко не дурень, він цинічний і підступний ворог України і українського народу!

Він прекрасно розуміє всю нікчемність свого рейтингу напередодні президентських виборів!

Він прекрасно розуміє, що шансів на чесну перемогу в нього немає, і після виборів його чекає в’язниця і конфіскація всього награбованого під час війни!

Його поплічники останні три тижні розповідали про якісь несподівані передвиборчі "фішки" від Президента! І от, вчора вся Україна і весь світ стали свідками цих анонсованих командою Порошенка "фішок" і несподіванок!

Пане Порошенко, ви будете відповідати не тільки як грабіжник народу України, а і як військовий злочинець!

Читайте також: Росія привела війська в бойову готовність – тривожні новини від розвідки

Що би ви не робили, скільки б ще молодих українських військових ви б не вирішили використати в своїй брудній грі, які б військові стани і обмеження ви не намагалися вводити – вам вже все одно нічого не допоможе!

Президентські вибори все одно відбудуться, новий Президент поверне Україні тимчасово втрачені території максимально мирним і політичним шляхом, українці будуть поважати і любити один одного, а ви, пане Порошенко, підете у в’язницю за всю ту біду, яку ви принесли для України і українців!

Вас будуть довго пам’ятати, про вас будуть багато писати і говорити, як про ганьбу українського народу!

І що б ви в агонії не намагалися ще зробити і придумати, Україна без вас стане сильною, справді незалежною і процвітаючою!

Слава Україні і Українському народу, Слава її Захисникам!" - зазначив Олександр Шевченко у зверненні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter