Стало відомо про стан здоров'я маленької дівчинки, котра постраждала у дорожньо-транспортній пригоді, що спричинила скандально відома луцька підприємиця.

Читайте також: На Волині автомобіль зніс дорожній знак та злетів у кювет

5-річна дівчинка, яка постраждала у аварії в Луцьку на проспекті Відродження, знаходиться у важкому, але стабільному стані. Про це у коментарі повідомив заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних, інформує ІА Волинські новини.

Лікар зазначив, що наразі дівчинка з діагнозом черепно-мозкова травма, перелом кісток основи черепа знаходиться у реанімаційному відділенні.

Дитина у свідомості, після додаткового огляду її мають перевести у нейрохірургічне відділення.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилась 19 грудня, близько 23-ї години, на перехресті проспекту Відродження та вулиці Січова. Механічні ушкодження зазнали три транспортні засоби: Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane.

Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку одного з легковиків з важкими травмами. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5, яка отримала тілесні ушкодження.

Попередньо відомо, що 32-річна водійка Audi Q5, а саме скандально відома у Луцьку підприємиця Інна Вільчинськадопустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

Читайте також: "Якби не поліція, вчинили б над водійкою самосуд": свідок розповів деталі аварії за участі скандальної підприємиці

Як раніше повідомлялось, горе-підприємиця прославилась тим, що влаштувала у себе в магазині "Бруклі" справжнісіньке трудове рабство. Зокрема, вона намагалась змусити продавчинь працювати на неї неофіційно, а потім і взагалі звинуватила їх у недостачі. А продавчині працювали по 15 годин на добу – з 7:00 до 22:00, і зарплати за це мали аж по шість тисяч гривень.

На відео з наркодиспансеру видно, як жінка відмовляється пройти перевірку на драгері.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook