Прихильники Петра Порошенка, а точніше їх активна частина, яка називається "порохоботами", закликає у мережі лідера Росії Володимира Путіна ввести війська в Україну. "Чому і навіщо до цього закликати?", може поцікавитись кожен адекватний українець.

Читайте також: "Битою, праскою, паяльником": електорат Порошенка закликають до насилля проти виборців Зеленського

Відповідь проста: для того, щоб люди згадали, як Порошенко "врятував" Україну від атаки Росії у 2014 році, і проголосували за нього знов у другому турі президентських  виборів-2019.

Окрім того, "порохоботи" розкривають плани свого фаворита на майбутнє, а саме фактичне згортання демократії і перехід на диктатуру.

Агресивна, навіть радикальна риторика від прихильників Петра Порошенка продовжує поширюватись у facebook з метою розсварити суспільство і поділити народ надвоє – патріоти і достойні громадяни, які голосуали за чинного Гаранта, і недостойне жити бидло, яке віддало голос за Володимира Зеленського.

Читайте також: "На Банковій дали добро розстріляти 80% населення?": українці відреагували на істеричні погрози "порохоботів"

Такі технології штабу Петра Порошенка пов'язують з роботою в ньому скандально відомого "чорного" політтехнолога Моше Клюгхафта

Форма роботи відомого політтехнолога полягає в шаблонному виконанні. Як перший етап він випинає все найпозитивніше в діяльності його клієнта. На наступному етапі він вишукує всі більш-менш слабкі місця опонентів свого клієнта і планомірно максимально тиражує негативну інформацію. Крім цього він проводить аналіз і створює гасло, аби "допомогти" людям прийняти вигідне йому рішення і не злякати тих хто вже і так голосує так, як йому вигідно. Він використовує фокус-групи за віком, статтю та іншим перевагам.

До України він провів брудні, але успішні кампанії в Угорщині, Румунії, Ізраїлі, Грузії, Австрії. І саме цього політтехнолога, який відомий своїми небезпечними для суспільства методами, найняв Порошенко за півмільйона доларів.

З того часу в Україні почали з'являтись борди з Путіним, відеоролики, на яких Зеленського збиває вантажівка і обсипають кокаїном. "Порохоботи", особливо блогери та лідери думок, у facebook розпочали агресивний наступ на всіх незгідних з закликами про Порошенка-Піночета та розстріли, про позитив від нападу Путіна і т.п.

Однак, схоже, що Моше Клюгхафт зазнає першої поразки у своїй кар'єрі, адже українці далеко пішли від "совка" і негативно сприймають брудні технології. Відтак весь "чорний піар", спрямований на Зеленського ізраїльським політтехнологом, лише додає йому рейтингу і позбавляє Порошенка підтримки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook