У мережі розгорівся скандал навколо Агенства нерухомості "Біржа нерухомості", що знаходиться за адресою Винниченка, 25 та власником якого є Андрій Пінський.

Читайте також: Лучани скаржаться на хамське обслуговування та послуги "Біржі нерухомості"

Відповідний пост про це написала Оля Думанська у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук.

"Багато хто шукає житло і приходиться звертатись в агентства (на olx все від АН, фейсбук результат дає повільно)... Я заплатила в трьох з них. І зрозуміла, що більшості ріелторам головне здерти з тебе гроші та й усе. Але скажу більше, є й такі які відкрито хамлять.

Маю на увазі славнозвісну "БІРЖУ НЕРУХОМОСТІ", договір у них 1200 грн, на телефонні дзвінки не відповідають, "варіанти", як вони це називають – це номера телефонів, власники яких мене посилали і крили матом бо стверджували, що нічого не здають в оренду. Так що, лучани і гості міста, не йдіть туди. Не витрачайте на даремне Ваш час, кошти та нерви", – йдеться у дописі.

 

Natalia Garbar: Капець. Раз в місяць стабільно хтось пише про шахрайство цього агенства, роками вже. І ніхто їх не прикриє.

Паша Сергіюк: Найгірше агенство в Луцьку!! Шкода, що там працюють тільки жінки( не має кому і морду набити!!!

Катя Лук'янчук: 100%ми теж з ними заключали договір, а толку нуль!!! Нікому не раджу це агенство!! А дівчата які там працюють взагалі хамки пихаті!!!

Людмила Малухіна: Да........, и я там вчера была. С меня хотели 100% оплату за услуги. Объяснила я им что когда звонят то по телефону сначала надо говорить. Потом приглашать, если такой как мне очень сильно надо. То есть, я не думала что идти в агенство надо когда в кошельке имеется 1000$. Будьте осторожны!

Читайте також: "Лохотрон": лучани скаржаться на "якісне обслуговування" відомого агенства нерухомості

Александра Ковальчук: Шарлатани! Дуже надіюсь що їх спалять!!!

Александра Ковальчук: Вони працюють так вже доволі довгий час, ще жодного, ну хоч одного позитивного відгуку я не чула. Я шукала ще 2014р, аналогічний результат, суки просто! Надіюсь що попадеться якийсь неадекват і зробить їм належне, – пишуть обурені лучани та гості мста.

Додамо, що Андрій Пінський дуже відомий у Луцьку. Нагадаємо, що у 2013 році він в одних капцях та халаті незаконно вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук та погрожував в'язницею і розправою дітям потерпілої жінки.

А також Андрій Пінський прославився тим, що він є власником інтим-салону "Карамель" у Луцьку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter