Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко, який сам неодноразово потрапляв у скандали, завітав на кордон з Угорщиною. Там він влаштував жорстку перевірку.

Читайте також: «Коля Оболонський»: розкрили дані про причетність Тищенка до вбивств, рекету й торгівлі героїном (фото)

Про це йдеться на телеграм-каналі PavlovskyNews, – передає 24 канал.

Про деталі перевірки розповіли у телеграм-каналі PavlovskyNews. Під час свого візити на кордон Тищенко «викрив корупційну схему на митниці».

Що Тищенко робив на кордоні

Спершу Тищенко підійшов до угорського прикордонника та заявив, що повідомив у нас немає кордонів з Угорщиною. Сталося це на КПП «Тиса». А після нардеп відправився на зважування вантажів, які підлягають митному декларуванню.

Читайте також: Обшукував людей і просив стати на коліна: Тищенка звинуватили в зриві довиборів на Прикарпатті

«Слуга народу» вирішив сам перевірити телевізор і під час цієї перевірки з'ясувалося, що митники вибірково оцінюють мито вантажів.

«Водії заявили, що є секретний чат для бізнесменів і звичайних громадян. Комерційних перевізників занижують вагу вантажу, що підлягає оплаті. Багато водіїв беруть у свої автобуси додаткових людей для провезення вантажу на безоплатній основі», – мовиться у повідомленні.

Також водії скаржилися, що на основному КПП з Угорщиною всього двоє ваг. Тищенко зажадав від керівництва митниці розширити їх кількість до 7-ми найближчим часом.

Перевірка Тищенка на кордоні: дивіться відео

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook