Нардеп з фракції БПП Дмитро Лубинець отримав повідомлення щодо рішень суду по виїмці архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи і Костянтинівки (Донецька область), повідомляє Цензор.НЕТ.

Читайте також: "Сумна новина", – Парубій оголосив про розпад коаліції і закликав фракції створити нову

В ході сьогоднішнього засідання Верховної Ради нардеп (БПП) Дмитро Лубинець отримав повідомлення від користувача "КС Вервейко Іван Дмитрович".

"Мохов cука виніс три ухвали по виїмці документів двк (дільнича виборча комісія. – ред.) з архіву Києва Волновахи та Констянтинівки. Шевченко каже будуть робити виїмку бо його шеф дрюкаєт. Я закинув йому, що поїхав в Київ налагоджувати взаємодію з Зе", – йдеться в повідомленнях, надісланих Лубинцю.

Читайте також: Двоє відомих ведучих пішли з каналів Медведчука, через пропаганду "русского міра"

Варто відзначити, що Дмитро Лубинець обраний в Раду по округу №60 в Донецькій області з центром у Волновасі. Вервейко Іван Дмитрович вказаний на сайті Лубинця як член його команди у Волновасі – "Спеціаліст з економіки підприємства". В його обов'язки входить "виконання доручень народного депутата України по зв'язках з органами влади всіх рівнів Волноваського району, правоохоронними органами та ВСУ".

Відзначимо, що Мохов Євген Іванович є головою Волноваського районного суду Донецької області.

Також нардеп Лубинець спілкується з абонентами підписаними: "Віталій Барабаш" (відзначимо, що Віталій Барабаш – главою донецької обласної організації Соціалістичної партії України (Ківа), а також радником Керівника Апарату Верховної Ради України), "КС Дмитро Такаджі" (відзначимо, Дмитро Такаджі є главою Волноваської РДА), "КС Олександр Іванович Куць" (відзначимо, Куць Олександр Іванович є головою Донецької ОВГА).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook