Під час 53-ї сесії Луцькради опозиційні депутати звинуватили чинну більшість у провалі закупівлі тролейбусів для міста. Окрім того, депутати меншості звинуватили владу Луцька у відсутності стратегії розвитку міста, провал у придбанні квартир для бійців АТО та їхніх сімей, поганій співпраці з обласною радою. Втім, дані заяви виявились лиш популізмом і браком інформації щодо реальних досягнень більшості Луцькради.

Читайте також: Стало відомо, чому Луцьк не закупив швейцарські тролейбуси

Секретар міськради нагадав усім, що саме з подачі опозиційних депутатів зірвався проект придбання 10 швейцарських тролейбусів.

Народний обранець Борис Смаль відзначив, що саме меншість протидіяла закупівлі тролейбусів з-за кордону і вимагала купити новий громадський транспорт у заводу "Богдан".

Читайте також: Повідомили, коли у Луцьку запрацює електронна система оплати в громадському транспорті

"В нас чудова спіпрвця з Волинською облрадою. Ми реалізовуємо спільними силами  капітальний ремонт інфекційної лікарні. В цьому році він має завершитись. Це була найгірша лікарня міста.

Є співпраця по дорогах – це співфінаснування облради, по ремонту дитячої лікарні. Губернатор Савченко заблокував бюджет області, нема за що ліки онкохворим дітям, а ми це робимо! Якої співпраці немає? Походіть по закладах, а не сидіть у Фейсбуці!" – зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook