Тривають ремонтні роботи із заміни аварійних трубопроводів на тепловій мережі поблизу житлового будинку на вул. Дубнівській, 12 через які виникають проблеми з надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води для будинків на вул. Метельницького, 2 і 2-а. Про це повідомляє "Луцьктепло".

Читайте також: На Волині водій на смерть збив пішохода

Повідомляємо, що станом на 12.02 завершено земляні роботи, що дасть можливість здійснити оперативну заміну ділянки теплової мережі, протяжністю трубопроводів 250 метрів від теплової камери до вводу у житловий будинок.

Принагідно зауважуємо, що паралельно з ДКП "Луцьктепло" роботи з ліквідації витоку (через який підтоплюються лотки теплової мережі) на мережі холодного водопостачання здійснює КП "Луцькводоканал".

Сьогодні, 13.02, працівники підприємства здійснюють роботи із заміни трубопроводів гарячого водопостачання (2 з 4 труб теплової мережі). На період виконання робіт тимчасово буде відсутня послуга з постачання гарячої води за вищезгаданими адресами.

Читайте також: Луцькі базарники "напали" на журналістку через шубу

До 18.02 згідно плану буде завершено монтажні роботи із заміни ділянки теплової мережі вцілому, після чого, згідно технологічного процесу, буде проведено роботи з влаштування гідро- та тепло-ізолювання трубопроводів централізованого опалення та гарячого водопостачання, перекрито лотки теплової мережі та відновлено благоустрій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook