Народний депутат Ігор Палиця повідомив, що після безконтрольного повернення наших громадян із Європи, у Луцьку з завтрашнього дня розпочнеться підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих на коронавірус середньої важкості.

Читайте також: Депутати у Луцьку та на Волині виділили 120 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Після безконтрольного повернення наших громадян з країн центральної та західної Європи на західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії. З завтрашнього дня в місті Луцьку починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих середньої важкості. Ми розраховуємо закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень.

Читайте також: "Усі в'їзди та виїзди на Волині потрібно перекрити", – Ігор Палиця

На жаль, на сьогоднішній день керівництво Кабміну не хвилює нічого, пов’язаного з боротьбою з епідемією та змінами до бюджету по виділенню коштів для боротьби з короновірусом! Ні одного проекту законопроекту, в яких би ішла мова про виживання людей і економіки України, окрім диких намагань проштовхнути продаж землі, немає!" – написав Ігор Палиця.

"Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу – друзі, схоже розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців!
Часу не залишилося зовсім!

Читайте також: Головний медик Волині повідомив про готовність області до епідемії коронавірусу

І дай БОГ, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли пустими, а люди залишилися не ураженими!" – підсумував нардеп.

Нагадаємо, в Україні, станом на 24 березня уже 100 хворих на коронавірус. Також, вчора, 23 березня стало відомо, що в Івано-Франківську смертельним вірусом заразились дві медсстри. Ще один чоловік із Чернівців уже одужав.

Також варто зазначити, що фонд "Тільки разом" виділив 20 мільйонів на боротьбу з коронавірусом на Волині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook