В одній із багатоповерхівок Луцька стався перепад напруги, внаслідок якого у мешканців згоріла уся техніка. Жителі кажуть, що як би їх не було вдома міг згоріти весь будинок. 

Читайте також: Екс-кандидат в депутати Луцькради від БПП влаштував дружині криваву різанину

Цей будинку, що на проспекті Соборності, 13 ледь не згорів через перепад напруги. У підїзді можна побачити пральні машини, а мешканці будинку автомобілями вивозять свою техніку. Лучанка розповідає, що у квартирі згоріла уся побутова техніка яка була увімкнена в розетку.

У однієї з сімей згоріло три телевізори, бойлер, ноутбук та уся проводка і лампочки. І вони не єдині. Мешканці будинку бідкаються, що на п’ятому поверсі зі щитової почав йти дим, далі уже по всій поверхах щитові почали горіти.

Читайте також: Почули трупний запах: лучанин півтора тижня провисів у петлі

У всьому будинку погоріла побутова техніка, мешканці кажуть. Що зверталися у МЖК та Волиньобленерго однак марно, людей перенаправлять з інстанції в інстанцію.

У МЖК №8який утримує будинок, що по Соборності, 13 повідомили, що в переддень вони проводили перевірку, все було добре.

Зі слів заступника начальника можна зрозуміти, що ніхто ніяких ремонтів проводити не буде, бо просто не вистачить коштів. А про компенсацію й годі говорити. Тому зараз мешканці можуть сподіватися тільки на експертизу, яка визначить у чому була причина перепаду напруги.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook