У приміщенні Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради відкрили кордодром для запуску кордових автомобілів у приміщенні.

Читайте також: Очільниця департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради звільнилася з посади

Його відкриття відбулося в рамках відкритого чемпіонату міста Луцька з автомодельного спорту, в якому взяли участь спортсмени зі Стрия, Покрова, Тульчина та нашого міста, – повідомляє сайт Луцької міськради.

На спорудження кордодрому витратили близько 11 тисяч гривень. Це – четвертий подібний об’єкт в Україні. Про це розповів директор центру науково-технічної творчості Ігор Данильчук.

"Коли ми відкрили гурток автомоделювання, діти почали гарно виготовляти моделі та показувати на змаганнях хороші результати. Втім, для того, щоб розвиватися і показувати ще кращі результати, була мрія створити власний кордодром. Завдяки фанатам своєї справи, працівникам нашого центру та підтримки міської ради, нам вдалося це зробити", – сказав він.

Читайте також: Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом": добра забагато не буває

На відкриття кордодрому завітала заступник міського голови Ірина Чебелюк, яка привітала учасників змагань зі святами та наголосила, що з введенням в експлуатацію кордодрому, наше місто отримало нове досягнення.

"Тільки завдяки тому, що є ініціативні люди, ми маємо можливості реалізовувати мрії в життя. Луцька міська рада велику увагу приділяє розвитку позашкільної освіти, де діти із захопленням займаються улюбленими справами. Приємно, що в нашому місті автомоделювання набуває потужного розвитку", – наголосила вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook