Відомий луцький активіст Ілля Токаренко викрив функціонування ще одного борделю в обласному центрі Волині.

Читайте також: У Луцьку до дня закоханих базарники організували мітинг у підтримку поліції, яка кришує інтим-салон (фото)

Про це чоловік повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Коли журналістика перестає давати прибутки, починають займатися масажами. Знамените видання VIP Волинь стали надавати послуги еротичного масажу, з чим їх і вітаємо. До речі то все у Луцьку. Карантин пройде дуже жвавенько. Так що заходьте на сайт ВІП журналістів (точніше ВІП масажистів) і пориньте в світ новин целіком.
https://vip.volyn.ua

P/S. Я не проти тих салонів, но робити його навпроти дитячого садка, то вже зашквар", – пожартував активіст про те, що сайт належить салону.

Як зазначається, новий салон еротичного масажу працює за адресою Шопена,10 – прямо навпроти дитячого садочка. Цікаво, чи помітять діяльність такого закладу правоохоронці та чи застосують дії?

Читайте також: Поліція відкрила кримінал за фактом роботи інтим-салону у Луцьку

Нагадаємо, нещодавно журналісти викрили у центрі Луцька в приміщенні, яке перебувало на балансі МВС, працює дім розпусти. Під прикриттям салону краси "Юнона" діє цілодобовий салон інтимного масажу. Цей заклад еротики та задоволення існує, як розповідають джерела у правоохоронних органах, під покровительством генерала, начальника Нацполіції області Петра Шпиги.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook