Вартість обслуговування для підприємців на луцьких ринках має помітно знизитись, згідно з проектом рішення виконавчого комітету міської ради.

Читайте також: Керівник КП "Луцькі ринки" розповів, що зробить з Центральним ринком в першу чергу

"Керуючись ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи звернення комунального підприємства "Луцькі ринки" та рекомендації комісії з питань ціноутворення та тарифної політики, виконавчий комітет міської ради вирішив: встановити до 01.01.2019 вартість послуги з надання в оренду торгової площі на ринку "Центральний" для комунального підприємства "Луцькі ринки" в розмірі 90,25 грн за 1 квадратний метр торгової площі в місяць", – йдеться на сайті міськради.

Читайте також: У Луцьку розірвали договір з облспоживспілкою

У тариф входить зарплата обслуговуючого персоналу, податок на землю, прибирання території, підключення і обслуговування касових апаратів.

Відзначимо, що Волинська облспоживспілка надавала свої послуги за 110 грн, але підприємці регулярно скаржились на невиконання зобов'язань організацією. Новостворене КП "Луцькі ринки" визначило більш справедливу ціну у 90,25 грн і продовжить роботу над реорганізацією ринків міста.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter