Відома українська телеведуча Катерина Осадча заявила, що шахраї в мережі діють від її імені. Вони відправляють повідомлення, в якому йдеться про перемогу у вигаданому конкурсі.

Читайте також: На відомому пісенному шоу виступила онучка третього президента України (відео)

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала відповідне сторіз, закликавши користувачів ніяк не реагувати на подібні повідомлення.

"Вони пишуть, що ви стали фіналістом конкурсу. Ні в якому разі не відкривайте ці повідомлення. Ймовірно, це посилання на злом вашого облікового запису. Будьте пильними. Вся інформація про конкурси є на моєму акаунті. Не піддавайтеся шахраям!" – сказала телеведуча.

Також Осадча порадила своїм шанувальникам перевіряти таку інформацію на особистих сторінках людей, які проводять конкурс.

Майбутня зірка телеекранів у шкільні роки ходила на музику і танці. У 13 років вона почала професійно працювати моделлю, а в 14 років поїхала на зйомки в Токіо, які тривали три місяці. Потім її запросили попрацювати в Німеччину, Францію і Англію. Через жорсткий робочий графік Осадча складала шкільні іспити екстерном.

Читайте також: У мережі показали, як виглядають елітні маєтки Потапа і Каменських, Горбунова й Осадчої (відео)

Осадча попередила про шахраїв.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook