У Луцьку жителі одного із будинків зчинили бунт через вікна на сходових клітках, які замовив їхній голова ОСББ.

Читайте також: Волинський псевдоблагодійник знищує тваринництво та дурить селян, які здають молоко

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Мешканці будинку на вулиці Молоді,1 обурені ремонтом у їхніх під'їздах. Управитель будинку вирішив, що віконниці на сходових клітках надто великі, тож замовив нові вікна – набагато менші, ніж свого часу передбачав забудовник. Щоправда, мешканців будинку про те, що прибиратись тепер потрібно буде навпомацки, ніхо не попередив.

Жителі будинку кажуть, що голова ОСББ Григорій Давидюк навіть не хотів слухати людей – їхні пропозиції та нарікання. Окремі навіть розповіли, що заслужили від управителя неприємні компліменти. 

У коментарі журналістам "Аверсу" Григорій Давидюк сказав, що все зроблено відповідно до Державних будівельних норм та кинув слухавку. 

Тож виникає логічне запитання: Невже забудовник, який свого часу здавав будинок в експлуатацію, керувався якимось недержавними нормами. 

Читайте також: Одіозний запорізький екс-регіонал хоче стати заступником голови Волинської ОДА

І ще один цікавий факт: у цьому будинку проживає мати Давидюка. У її під'їзді чітко видно, що вікна більші, а сама жінка говорить, що її син дуже багато зробив для їхнього будинку і чому люди зчинили скандал – не розуміє.

Детальніше дивіться в сюжеті: 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter