Радник міського голови Луцька Ігор Поліщук розповів про досягнення влади у 2017 році, задачі на 2018 рік і особисте у інтерв'ю ТРК "Аверс".

Читайте також: Створення ОТГ Луцька з селами: хто і навіщо перешкоджає процесу

"Топ-3 досягнення міської влади за 2017 рік? Думаю, по-перше, це житлово-комунальна сфера. Ми за 2017 рік зробили найбільше прибудинкових територій, ніж за всю історію незалежної України. Можливо, це банально, але це те, що дійсно турбує лучан, адже вони щодня проходять там, відпочивають, гуляють з дітьми.

Також вважаю, що ми зробили найбільший об'єм доріг. Нам вдалось вирішити проблеми, якими не займались тривалий час. Наприклад, парк востаннє оновлювався ще в радянські часи, був у занедбаному стані. Міська влада з соціально відповідальним бізнесом зробила реконструкцію. Це величезний крок вперед.

Дякуючи зусиллям Ігора Палиці, нам вдалось вийти з критичної ситуації з "Луцьктеплом". В цілому досвід роботи у Фонді Ігоря Палиці мені дуже допоміг і дав великий досвід.

Піти у Верховну Раду? Про це зарано думати. Мені подобається те, чим я займаюсь зараз. Я відчуваю реальну, велику підтримку мешканців міста. Абсолютна більшість людей дякує за певні зміни, які відбуваються в Луцьку.

Читайте також: Вибори Луцького мера, небезпечні переходи та Центральний ринок: що найбільше хвилювало лучан у 2017 році

Місто зробило величезний крок у багатоьох галузях за 2017 рік. У 2018 році маємо зробити ще більше, реалізувати більше ідей, впровадити більше новацій, яке зробить місто кращим. Це залежить від депутатів міської ради, радників міського голови, самих лучан і мера міста, якщо відбудуться вибори", – сказав Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Повне інтерв'ю дивіться у сюжеті ТРК "Аверс"