ГО "Українська спілка учасників АТО" виконує розпорядження Адміністрації президента Порошенка для дискредитації конкурента у виборчих перегонах Володимира Зеленського.

Читайте також: Переслідування кандидата у президенти: за Володимиром Зеленським стежать невідомі (відео)

12 січня 2019 року представники "АТОшників" провели у Львові для ЗМІ прес-конференцію, на якій розповідали, чому Зеленського не можна обирати президентом.

У мережу потрапила переписка народного депутата БПП Андрія Антонищака з прес-секретарем Порошенка Святославом Цеголком, в якій вони з метою подальшої дискредитації Зеленського:

– узгоджують учасників цієї прес-конференції;

– узгоджують анонс;

– узгоджують тези виступу АТОшников, які повинні створити інформаційний привід для телеканалів типу "Прямий".

Читайте також: Зеленський очолив рейтинг кандидатів у президенти

Найсмішніша теза, яку в АП написали для АТОшників – "в новинах на 1+1 Порошенко будуть переозвучувати голосом Зеленського" і зробити це мав нібито журналіст-розслідник Олександр Дубінський, який і виклав у мережу листування сторін.

Відзначимо, що ГО "Українська спілка учасників АТО" створена нардепом БПП Антонищаком і екс-кримінальним авторитетом 1990-х Олександром Веремеєнком та його колегою Ігорем Кривецьким. Останні двоє до 2000-х разом робили "бізнес" у складі організованої злочинної групи на Львівщині.

Цікаво, що юридична адреса благодійного фонду Веремеєнка співпадає з юридичною адресою ГО "Українська спілка учасників АТО". А Сергій Фаворський та Сергій Лейченков, фронтмени публічних  виступів і провокацій проти Зеленського,  минулого року створили свій фонд "Вірні Україні" і зареєстрували за тією самою адресою, що і згадані вище "контори".

Читайте також: "Як Порошенко ощасливив заплаканих дітей" – черговий провал піарників президента

Механізми проведення замовних акцій з дискредитації опонентів Порошенка дивують щодня. Невже в АП сподіваються, що є велика частина населення, яка повірить, що служба новин ТСН на 1+1 виступ Порошенка озвучить чужим голосом і з замовним текстом. Якщо такі речі і можуть з'явитись, то лише на пропрезидентських каналах типу "Прямий" чи "5 канал".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook