Головний поліцейський Волині кришує бордель у центрі Луцька – ЗМІ; Луцькі базарники "напали" на журналістку через шубу; У місті на Волині затримали два мікроавтобуси "набиті" безакцизними сигаретами; На Волині прикордонниця вбила свою новонароджену дитину: у справі стався несподіваний поворот; У Луцьку сталася пожежа; З Альони – на Матвія: волинянка стала чоловіком − такими були головні події Волині та Луцька у четвер, 13 лютого.

Читайте також: Луцьких поліцейських оштрафували за неправильну парковку (фото)

Головний поліцейський Волині кришує бордель у центрі Луцька – ЗМІ (відео)

У центрі Луцька в приміщенні, яке перебувало на балансі МВС, працює дім розпусти. Під прикриттям салону краси "Юнона" діє цілодобовий салон інтимного масажу. Цей заклад еротики та задоволення існує, як розповідають джерела у правоохоронних органах, під покровительством генерала, начальника Нацполіції області Петра Шпиги.

Незважаючи на те, що стрілки годинника показували першу годину ночі, охочих до насолоди чоловіків не бракувало, адже усі дівчата були зайняті. А спокій жриць насолоди пильнувала охоронна фірма.

До так званого салону краси "Юнона" журналісти завітали у розпал робочої ночі.

"Цей салон, який нібито є салоном краси, насправді надає зовсім інші послуги. Тут пропонують інтимний масаж. На сайті закладу величезне еротичне меню, яке вражає різноманіттям. Клієнт може замовити одну, дві і навіть три оголених красуні, які пікантними пестощами доведуть чоловіка до вищого піку задоволення. Щоправда, в інтернеті салон називається не "Юнона", а "Карамель". Ціна за годину еротичних втіх коливається від 500 до трьох тисяч гривень", – йдеться у сюжеті.

Коли ж журналісти зайшли у приміщення закладу, то деякі дівчата у кімнатах були з клієнтами, інші очікували на наступного покупця інтиму. Побачивши камери, еротичні трудівниці в халатах та у верхньому одязі стрімголов вибігли через парадний вхід. Решта виводили клієнтів через задні двері.

Читайте також: Скандальний еротичний салон продовжує працювати у Луцьку, правоохоронців просять закрити бордель

Луцькі базарники "напали" на журналістку через шубу

У Луцькуна Центральному ринку підприємці вигукували неприємні слова на адресу редакторки відеоновин інтернет-видання "Конкурент" Олександри Куртєєвої, що вела фотозйомку, та наполегливо розпитували в неї, звідки вона взяла шубу, у яку була одягнена.

Про це журналістка розповіла представниці ІМІ у Волинській області.

За словами Олександри Куртєєвої, інцидент стався 10 лютого, коли вона фотографувала на ринку знесення паркану. Редакторка була одягнена в коричневу довгу шубу.

Як розповіла журналістка, вранці 10 лютого працівники муніципальної варти Луцької міської ради прийшли на ринок, щоб зносити паркан навколо. Однак підприємці вишикувалися в ряд, щоб не дозволити муніципалам це зробити.

"Ти чия, що фотографуєш тут усіх?", "Звідки шубу взяла? Сама заробила? Та вона штучна!", – почула на свою адресу Олександра від одного з чоловіків, який перебував з боку підприємців.

Після того, як журналістка сказала, що вона із сайту "Конкурент", чоловіки продовжили вигукувати на її адресу неприємні слова.

Олександра Куртєєва наголосила, що фотографувала на ринку того дня не лише вона, а й інші журналісти та активісти. Однак увагу звернули лише на неї, бо вона була одягнена в шубу.

Читайте також: "Куди везти бензин?!": як лучани відреагували на провокацію щодо "підпалу" Старого ринку (фото)

У місті на Волині затримали два мікроавтобуси "набиті" безакцизними сигаретами

12 лютого в місті Ковель було затримано два мікроавтобуси із контрафактними цигарками.

Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Як стало відомо, працівниками ДСР спільно із ВБ Держприкордонслужби та СУ ГУНП було затримано два мікроавтобуси із контрафактними цигарками з Республіки Білорусь.

Обидва мікроавтобуси наразі знаходяться на штрафмайданчику. 

Читайте також: Неподалік від Луцька затримали волинян, які перевозили безакцизні сигарети (відео)

На Волині прикордонниця вбила свою новонароджену дитину: у справі стався несподіваний поворот

Прикордонниця з Володимира-Волинського, яка разом із сестрою вбила новонароджену дитину, буде під домашнім арештом.

"Підозрювана в судовому засіданні просила обрати їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем її реєстрації", – йдеться в ухвалі суду.

Прикордонниця та її сестра, яка проходить у справі як співучасниця умисного вбивства дитини, будуть під домашнім арештом до 24:00 години 24 березня.

Нагадаємо, уродженка села Чорників, Володимир-Волинського району, яка працювала інспектором прикордонної служби, через страх суспільного осуду, домовилася з сестрою зберігати у таємниці її вагітність. У них з’явилася ідея після фізіологічних пологів, заподіяти новонародженій дитині смерть, щоб приховати факт народження малюка.

Після "пологів" у туалеті на вулиці породілля завдала дитині удар по лівій тім`яно-скроневій ділянці голови, внаслідок чого у малюка стався крововилив.

Сетра прикордонниці, загорнула живу, доношену, новонароджену дитину в поліетиленовий пакет чорного кольору і коврик та закопала на сусідній земельній ділянці, внаслідок чого дитина померла.

У разі доведення вини, підозрюваним – породіллі та її сестрі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: На Волині розшукують водія, який збив чоловіка та втік: потерпілий у лікарні

У Луцьку сталася пожежа (фото, відео)

У Луцьку загорілася електрощитова.

Як стало відомо, сьогодні, 13 лютого, близько 13.00 на вулиці Ковельській, 1 сталася пожежа у електрощитовій. 

На місце події прибули працівники ДСНС, які оперативно загасили загоряння та працівники обленерго.

Пошкоджений трансформатор замінили на новий.

З Альони – на Матвія: волинянка стала чоловіком

У Нововолинську дівчина вирішила змінити стать. Про це розповіла очільниця РАЦСу у Нововолинську Людмила Савік.

"До нашого маленького міста прийшла така ситуація: виконання справи про зміну статті уродженки Нововолинська. На сьогодні вона тут не проживає", – каже жінка.

"Дівчина звернулася в лікувальний заклад у Києві з приводу того, що відчуває себе, як хлопчик. Проведена замісна терапія протягом трьох років і дали висновок, що може бути чоловіком. Хоча відверто, по фото вона схожа, як на мене, на жінку", – розповіла вона.

Вона каже, що і у нас є відкритість, що ми йдемо в Європу, бачимо як в вільних країнах все відбувається.

"У вересні була на курсах підвищення кваліфікації, де зібралася група, в якій всі керівники більше 10 ти років. Ми стільки за життя побачили, ділилися досвідом, говорили і про такі зміни (реєстрація зміни статі – ред.). Я слухала, але і не вникала, не думала що, доведеться з таким стикнутися", – пригадує Людмила Савік.

Справа про зміну статі була започаткована на території медзакладу. Так як жінка зареєстрована в Нововолинську, прийшли документи на виконання від відділу ДРАЦСу в Києві.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook