Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук симулуює активну роботу. 24 квітня на засіданні постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів він нібито висунув ідею виділити 1 млн грн на встановлення контейнерів для роздільного збору сміття у Луцьку. Члени комісії підтримали даний проект.

Читайте також: Керівник "Народного контролю" на Волині вимагає гроші у забудовників, щоб не перешкоджати будівництву

Відзначимо, що ідея спрямування 1 млн грн для встановлення сміттєвих контейнерів належить не Павлу Данильчуку, а департаменту ЖКГ в цілому. Міська влада мала запустити ідею сортування сміття уже на початку літа. Знаючи про це, депутат-нероба просто повторив її публічно, видавши за свою власну, з метою попіаритись.

25 квітня, на 40-й сесії Луцькради, Павло Данильчук зганьбився цілковитим нерозумінням предмету обговорення, коли мова зайшла про передачу землі, на якій розташовується Центральний (Старий) ринок, з рук Волинської облспоживспілки до  КП "Луцькі ринки". Він заявив, що це неправильно, адже у такий спосіб "змінюються лише грошові потоки з одного орендаря на іншого". 

Читайте також: Центральний ринок Луцька повернеться у комунальну власність з рук Волинської облспоживспілки

Насправді ж, будь-яка адекватна людина розуміє, що змінюється сам принцип роботи підприємців і наповнення бюджету міста. Раніше підприємці платили приватній структурі – Волинській облспоживспілці – тобто, у кишеню її керівників Володимира Горгута та Марти Кандиби. Ті, у свою чергу, відраховували смішну орендну плату і мізерні податки до міського бюджету, керуючи ринком абияк, не виконуючисвоїх зобов'язань.

Після передачі землі від Центрального ринку до КП "Луцькі ринки", всі податки будуть напряму надходити до бюджету, від чого усі сторони будуть у виграші.

Павло Данильчук продовжив демагогію і закликав забрати приміщення у "Укрсоцбанку", адже це представник російського бізнесу. Депутати закликали екс-революціонера залишити політичні гасла при собі, адже у цьому банку працює чимало людей, яких Данильчук, по суті, пропонує викинути на вулицю.

Проявив активність лідер "Народного контролю" і під час розгляду земельних питань. Зокрема, Данильчука цікавили ділянки, які виділені бійцям АТО і їхнім сім'ям. Політик завжди мав особистий інтерес до землі, адже раніше неодноразово голосував за виділення ділянок підприємствам-забудовникам Володимира Нікітюка, Віктора Чорнухи, Руслана Ваймана без аукціону і тендерів, не думаючи про бюджет Луцька та містян. Тепер він, очевидно, накинув оком ще й на землю, яка мала б дістатись АТОвцям.

Читайте також: Кому "совісні" депутати міськради роздали 100 гектарів землі в Луцьку

"Наркоконтролівець" Павло Данильчук в черговий раз довів, що його активна робота спрямована лише на дешевий самопіар та реалізацію різних корупційний схем і махінацій, зокрема з землею. Спрямувати свою енергію на благо громади Луцька він категорично відмовляється, а жодних конструктивних пропозицій ніколи не пропонує.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter