Після того, як 23 грудня, на Волині відбулися вибори до об’єднаних територіальних громад, керівники місцевої БПП "Солідарність" вирішили заявити про свою ефективну роботу, щоб повихвалятися перед Києвом. Натомість, ці вибори вже називають найбруднішими за всю історію незалежної Украни, а волиняни спостерігали цинічний підкуп виборців владою, шалене використання адмінресурсу та сфабриковані справи проти політичних опонентів.

Читайте також: Вибори ОТГ на Волині: депутати від БПП займалися підкупом виборців

Так, видання ВолиньPost опублікувало маніпулятивну статтю "Ми працювали, поки "Батьківщина" імітувала роботу, – голова волинської "Солідарності" про впевнену перемогу на виборах". У ній голова волинської "Солідарності" Іван Мирка та його скандальний заступник Сергій Григоренко похвалились своїми здобутками та заявили про буцім-то велику довіру волинян до президентської сили.

Варто зазначити, що Іван Мирка є колишнім чиновником, який відповідав за дороги в області. Він очолив волинську "Солідарність" після того, як його з критикою звільнили з посади. Його ж заступник, котрий наразі вдається до жорсткої критики "Батьківщини", був її членом, з якої його вигнали за численні скандали та антисемітські висловлювання.

Читайте також: Волинський сільський голова-мільйонер купує голоси виборців за 1000 гривень

Натомість, у мережі Фейсбук мешканці Волині висміяли гучні заяви про перспективи розвитку БПП.

Богдана Пташника здивувало те, що цю статтю запустили на рекламу, та поцікавився чи на це виділили кошти з новоствореного фонду Петра Порошенка. Нагадаємо, що чинний Президент та його команда витрачають шалені кошти для безглуздого піару своїх "результатів", які можна було б використати на лікарні чи школи.

"Мирка і Григоренко скоро вам і пороху кірдик. Я особисто не можу виживати на пенсію 1662 грн. 35 років стажу. І так більшість пенсіонерів. Х...вам, а не мій голос, холуї продажні", – написала Віра Ромаш.

Катерина Москалюк: "Самі визнають, що в обласній адміністрації добре попрацювали.Звичайно, після такої роботи можуть і домогтися, що показники будуть на їхню користь.Ті кандидати,які йшли,як самовисуванці стали раптом під крилом БПП,то , звичайно,так можна перемагати,шахраї і злодії користуються бюджетними грошима.СТИДОБИЩЕ!!!".

Nik Diditskyi: "Але брехуни! Давайте проведемо голосування через інтернет! Відкрито! Та ви в дупі будете! Там де ви і є".

Петро Сардачук: "Адмінресурс чистий! Голова ОДА (виконавча влада) зібрав (вдома в себе чи на дачі) 90 відсотків голів ОТГ, сільських рад(виборні) . І вони добровільно поїхали донамісника царя на Волині,і тут БПП...неажидано виграє якійсь там вибори. Це підготовка до березня(кнутом і пряником) . Халопи їдуть – цар наказав!".

Віктор Лукянчук порівняв теперішню команду Солідарністі з командою Віктора Януковича, які, за його словами, "точнісінько так вихвалялися".

"Помагають сволочі знущатись з народу Вальцману Шоколадному. Всі хто пішов у БПП – непотріб який підтримує всю політику потроха яка ведеться для винищення українського народу. Але нема нічого дивного у 1932-33 році в Кагановича та Косіора теж були такі поплічники", – написав користувач Діма Єфімчук.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter