Лучани вкотре нарікають на роботу патрульної поліції у місті. Зокрема, уже неодноразово обвалювався шквал критики на горе-патрульного Максима Капустинського, який любить потрапляти у гучні скандали.

Читайте також: За справу поліцейських зі "старого ринку" взялася прокуратура

Капустинський уже є зіркою інтернету, тому практично кожен пересічний лучанин знає його в обличчя та стикався із "методами" його роботи.

Від так, у мережі Фейсбук у групі "Наш Луцьк" користувачка Лєна Шелест написала про черговий "ляп" патрульного Капустинського та його колеги. Жінка зазначає, що копи, зупинивши її о 1.00 ночі у селі Рованці, записали у протоколі те, що її номерний знак не освітлювався та зупинка відбулася у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого. Зокрема, водійка авто заперечує факт неосвітлення номерного знака, а зазначає, що світилася одна лампочка.

"Дуже гарно працюють працівники нашої поліції. Зупинили 26.08.18р. мене на окружній в с.Рованці у першій годині ночі, а написали, що на Карпенка-Карого 64. На номерному знаку є 2 лампочки одна з них перегоріла, а написали, що номер не освітлювався. Молодці, так працюйте дальше далеко зайдете в своїй брехні!" – зазначає дописувачка.

 

 

 

Читайте також: Одного з учасників гучного конфлікту з патрульними судили за відстебнутий ремінь. ВІДЕО

Інші дописувачі, котрі упізнали в особі патрульного Максима Капустинського відразу кинулися коментувати подію, яка відбулася.

Микола Миколайович: І який закон доводить, що однієї лампочки для освітлення знаку не достатньо, потрібно дві, а раз одна – знак неосвітлений?

Mark Furmanov: Мене зупиняли з такої причини.... Мізки виносили пів години! Бабла хотіли! (Вже беруть аж гай шумить!) натякали на малу зарплатню та те що бензину мало дають... По 20 літрів на машину в день.... Послав нахєр! Пригрозив дзвінком начальству... Тай поїхав!

Mark Furmanov: Ви не можете не погодитись, що на фоні великої кількості серйозних порушень ПДР та глобального зростання злочинності – зупинка транспортного засобу та штрафування водія за неналежну підсвітку номерного знака це просто смішно (хоча я не сміюсь)! Це явне намагання збити бабло!

Андрій Foma: Бидло в формі, їх по всій Україні багато, я думав що Луцьк мине але бачу що ні. Це страшний вірус...

 

Андрій Півчук: Якби вони вели себе відповідно, тоді притензій не було б ніяких, а так переважна більшість поліцейських це старі мусара, і тому так виходить, що через кількох дебілів їх всіх чмирять...

Сергій Іванов: Я їх нах послав біля Променя на зупинці з вокзалу в сторону центра, яка не ознакувана не знаком ні розміткою, і на наступний день вибачались в управі, і скасували постанову...!!!! Можу копії повикладати, якщо хто не вірить!!!! Там просто тупаки залишились, з званням не вище сержанта, навіть поговорити нема з ким!!!

Inna Borysiuk: це ж пан Капустинський, його і так всі знають)))) Щиро бажаю, щоб Вам конкретно цей "поліцейський" ніколи не траплявся на дорозі...!!! Бо це люди, які псують репутацію дрбросовісних та висококваліфікованих працівників Поліції, працю яких дуже поважаю!

 

Виктор Лавренюк: Нажаль у поліцію приходять різні люди, які хочуть задовольняти свої шкурні інтереси. Фахівців невистачає, маємо те що маємо....... Звичайно що є справжні поліцейські але таких мало....

Elena Bobrovytska: Шановна прес-секретар, причини для того щоб вважати когось приниженим відсутні. А ДАНІ працівники вже не вперше "фігурують" у подібних випадках. По пану Капустинському, якщо не помиляюсь, є рішення суду щодо перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу по ситуації із затриманням та побиттям водія і пасажира біля Старого ринку за зауваження з приводу паркування поліцейських у неналежному місці, також випадок із складанням протоколу на чоловіка за перехід дороги у неналежному місці, коли той відмовився бути понятим, а також безліч постів та відео у Ютюбі. Прокоментуйте чому цей ПЕРСОНАЖ ще досі у Вас працює?

 

Oleksandra Kushniryk: О так Капустинський – це вищий пілотаж. Героїв потрібно знати в лице... під'їхала до патрульних бо мала несправку автомобіля, а він на мене постанову накатав, що зупинилась на аварійці не в тому місці. Хоча в нашій поліції є і добросовісні мені допомогли раз і увійшли в ситуацію, нажаль прізвища не запам'ятала!!!! А от такі як Капустинський влазять в пам'ять він на ковельській їздить біля пакко чекає поки хтось на інвалідку припаркується!!!!!!

Читайте також: Суд не підтримав поліцейське свавілля у Луцьку. ВІДЕО

Elena Bobrovytska: Прошу звернути увагу на те, що працівник поліції не представився та не пред'явив службове посвідчення, а також, при спробі хоча б сфотографувати його чи номер його службового авто-всіляко прикривався, закривав номерні знаки авто та світив у камеру фонартком, що викликає сумніви у правомірності його дій!

 

Zhanna Mytura: Я теж розчарована в діях "нових поліцейських"... Явних, найгрубіших, порушень вони не бачать чи не хочуть бачити, а зупиняють та виписують штрафи за ті порушення, які нікому біди не нароблять... Краще б за масовими перевищеннями швидкості в місті дивились та за тим, як через подвійні суцільні повороти робляться...

 

Petrovskyi Anatoliy: Клоуни... Такого цирку в цивілізованій країні не побачиш, отже нам ще далеко до цивилізації... Тут даже їхні колеги цього неадеквата захищають хоть потрібно перевірка кваліфікації цього працівника, це не є нормальна поведінка людини на службі.

 

Читайте також: У Луцьку ветерани АТО пікетують прокуратуру через побиття "кіборга"

Зауважимо, що це не перший випадок, коли волиняни скаржаться на патрульного Капустинського. Зокрема, він став "героєм" інциденту в Ковелі, коли на прохання водія спілкуватись адекватно правоохоронець заявив: "Хто ти такий, щоб я з тобою ласкаво говорив. Ти що, дєвочка, щоб я з тобою ласкаво говорив?!".

Також цей патрульний фігурував у справі жорстокого заламування чоловіка біля Старого ринку, який зробив зауваження Капустинському та його напарникові про те, що їхній службовий автомобіль створив затор.


Нагадаємо, патрульний Максим Капустинський обвинувачувався у застосуванні спецзасобів щодо ветерана АТО та інваліда війни Юрія Величка. Також, "героя" звинувачували у побитті 18-річної студентки та її хлопця, котрі відмовлялися підписувати протокол, який на їхню думку не відповідав дійсності.

Тож, згадавши усі "досягнення" патрульного Максима Капустинського, напрошується питання: чому цей полісмен і досі працює у лавах патрульної поліції? Невже на його діяння не знаходиться управа? Та хто покриває горе-патрульного? Залишається тільки здогадуватись.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter