Скандальний "регіонал-перевертень" Волошенюк і його "друзі" намагаються прорватися до Волиньради під прапорами "Аграрної партії"; Як скандальна донецька фірма "Данко" блокує ремонт доріг на Волині; На Волині з квартири "винесли" ювелірні вироби; Чим багатий новопризначений заступник голови Волинської ОДА; На Волині на вибори кличуть "мерві душі"; Сепаратисти, куми, шахраї, рейдери, пройдисвіти: хто отримав чи купив місця у партії "Слуга народу"; "Я хороша мама": жінка, у сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці; У Луцьку в Старому місті горить будівля; У центрі Луцька працював call-центр, працівники якого крали кошти з банківських рахунків – такими були головні новини Волині 20 жовтня.

Читайте також: У Луцьку – аварія: зіткнулися дві автівки, утворився довжелезний затор (фото)

Скандальний "регіонал-перевертень" Волошенюк і його "друзі" намагаються прорватися до Волиньради під прапорами "Аграрної партії"

Скандально відомий екс-регіонал Ігор Волошенюк, котрий запам’ятався волинянам чималою кількістю темних справ, намагається потрапити до лав депутатів Волинської обласної ради під прапором "улюбленої" Аграрної партії. Компанію "любителю землі" складають його "колеги-регіонали" Іван Смітюх та Андрій Мельник.

У списках кандидатів у депутати до Волинської обласної ради теперішні "аграрники" займають перші місця: Ігор Волошенюк – №6, Іван Смітюх – №1 та Андрій Мельник – №2. Але ж не все так гладко у біографіях "трударів".

Нещодавно голова "Аграрної партії" Волошенюк вляпався у гучний скандал. Він разом зі своїми посіпаками намагався роздерибанити 920 гектарів державної землі на території Баківцівської сільської ради. Але, господарський суд наклав арешт на ці ділянки та заборонив сільраді ухвалювати будь-які рішення щодо цієї землі.

Як скандальна донецька фірма "Данко" блокує ремонт доріг на Волині (відео)

Через донецьку фірму у Рожищенському районі не можуть розпочати ремонт дороги. Попри те, що виділено десятки мільйонів гривень та проведено тендер, люди в селах Оленівка та Сокіл змушені і далі чекати. Адже сумнозвісна фірма "Данко" подала скаргу в антимонопольний комітет. Бо ж замовник робіт виявив фіктивні документи та відхилив "Данко" від участі в тендері. Якщо ремонт і далі затягуватимуть – місцеві жителі ризикують так і залишитись без дороги. Тим часом антимонопольний комітет вже прийняв рішення на користь донецької фірми. Замовника робіт зобов’язали скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції "Данко".

Щоб зрозуміти, як воно жити в селі, де люди кожного дня долають кілометри бездоріжжя – не потрібно уявляти. Достатньо всього раз побувати в шкірі цих людей, точніше – проїхатися ось такою дорогою.

Читайте також: Учасниця реаліті "Топ-модель по-українськи" з Луцька вперше стала мамою (фото)

На Волині з квартири "винесли" ювелірні вироби

У ніч на понеділок, 19 жовтня, невідомий через вікно проник до будинку 22-річного жителя міста Горохів та викрав ювелірні вироби. Сума завданих матеріальних збитків склала 30 тис. грн., повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що до вчинення крадіжки причетний 18-річний місцевий житель. Викрадені речі хлопець здав у ломбард.

Чим багатий новопризначений заступник голови Волинської ОДА

19 жовтня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко офіційно представив свого заступника Ігоря Чуліпу, який до цього очолював департамент зовнішніх відносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Волинської облдержадміністрації.

Відтак, новопризначений заступник голови ОДА куруватиме питання реалізації в області державної політики у сфері економічного розвитку та торгівлі, міжнародної співпраці та залучення інвестицій, а також питання охорони здоров’я, регіональної політики та децентралізації.

Новий заступник задекларував понад 700 тисяч гривень доходу. До цього Ігор Чуліпа очолював департамент зовнішніх відносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Волинської облдержадміністрації. Раніше також працював на посаді доцента кафедри економіки, безпеки та інноваційної діяльності підприємства ВНУ імені Лесі Українки.

Читайте також: У районі на Волині посилили карантин

На Волині на вибори кличуть "мерві душі"

На Волині на вибори, що відбудуться вже у цю неділю, 25 жовтня, запрошують "мертві душі". Двох давно покійних ковельчан запросили взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня, повідомляє КовельМедіа з посиланням на допис ковельчанки Мирослави Рекачук.

Два запрошення виписала дільнична виборча комісія № 071016, яка "дислокується" на вулиці Богдана Хмельницького, 17, в приміщенні Ковельської поліклініки Волинської обласної ради (колишня поліклініка вузлової лікарні станції Ковель).

Сепаратисти, куми, шахраї, рейдери, пройдисвіти: хто отримав чи купив місця у партії "Слуга народу"?

Із самого початку пильну увагу і особливий інтерес волинян викликали ті, хто мали іти до місцевих рад від партії монобільшості – команди Зе! В першу чергу через те, що партія мала попередньо непогану електоральну підтримку за рахунок бренду Володимира Зеленського, а по-друге – по всій країні спалахували скандали через те, що різний політичний непотріб купляв собі місця у прохідній частині списків "слуг" чи навіть франшизу цілих обласних партійних організацій, щоб втримати владу на місцях. Тенденція набору ширпотребу з грошима, але сумнівним політичним минулим не оминула і Волинь. Тому до партії Президента Володимира Зеленського потрапили особи, прихід частини яких, можна вважати своєрідним реваншем антиукраїнських сил.

Читайте також: Луцьк став частиною мережі європейських автобусних перевезень

"Я хороша мама": жінка, у сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці

Звістка про те, що у Луцьку на проспекті Відродження затримали жінку з мертвим немовлям у пакеті, шокувала місто. На сьогодні жінці уже оголосили про підозру в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини (ст. 117 КК України).

Вони не очікували, що Марійка буде вдома, хотіли поспілкуватися з її батьком. Проте двері квартири відчинила саме вона. Бліда. Втомлена. Має молодший вигляд, ніж насправді.

У Луцьку в Старому місті горить будівля (фото)

У Луцьку, сьогодні, близько 17:00 на вулиці Братковського горить закинута будівля.

На місці працюють рятувальники, які ліквідовують загорання і з'ясовують, чи є хтось у приміщенні.

Нагадаємо, що у січні 2018 року в будинку №11 на вулиці Братковського теж була пожежа.

Читайте також: У селі під Луцьком горів будинок

У центрі Луцька працював call-центр, працівники якого крали кошти з банківських рахунків

На Волині кіберфахівці Служби безпеки України блокували діяльність організованої групи, учасники якої крали кошти з рахунків клієнтів приватних та державних банківських установ в Україні та за кордоном. Про це інформує СБУ.

За даними досудового слідства, злочинну схему організували п’ятеро мешканців іншої області. Підпільний call-центр вони обладнали в офісному приміщенні у центрі Луцька і залучили штат із кількох десятків операторів. Зловмисники телефонували клієнтам і, представляючись співробітниками фінустанов, виманювали дані про CVV-коди, номери банківських рахунків, пін-коди до платіжних карток. Після отримання доступу до клієнтських коштів ділки переводили гроші на підконтрольні їм рахунки.

За оперативними даними, учасники групи викрадали щомісяця майже півмільйона гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook